Dupa parerea mea...MadHatter (nici nu se pune problema), Driver, Ic3man, Whynot
dati-va si voi parerea
oh doamne sper sa apar si ieu
Dupa parerea mea...MadHatter (nici nu se pune problema), Driver, Ic3man, Whynot
dati-va si voi parerea
oh doamne sper sa apar si ieu
Asa arata lista mea......restu` care nu va vedeti aici tre` sa joc cu voiDupa parerea mea...MadHatter (nici nu se pune problema), Driver, Ic3man, Whynot, Dawid
Mai sunt jucatori buni de nfs : BurnExhaust, Carutasu, Tzaca, Alex dar pe ei nu aveti de unde sa ii stiti fiindca nu sunt din Craiova si joaca fie online fie pe Wrecord. Si apropo sunt foarte fericit ca de cind mi-am luat volanul am reusit sa ii iau lui Mad 3 curse pe O.R. lucru cu care nu se pot lauda multi fiind de-a dreptul genial pe crcuitul ala. La doua ture fara draft plecind primul si terrminind primul scoate constant 2 11 .. Chiar va rog sa incercati si sa imi ziceti si mie cit reusiti
Driver eu ma refeream la jucatori buni pe care-i mai cunoaste lumea...cei pe care ii zisasi tu apar pe pag principala de pe roed...si la alex, te refereai cel priceput la drag ? (daca da, il cunosc)apropo...spune-mi ma si mie cat ai dat pe volan si cu ce e (adik sigur are pedale si volan , da are schimbator de viteze ?)
Last edited by Dawid; 21-10-2005 at 19:32.
Lol scuze , am uitat sa iti zic. Este Logitech Momo Racing si am dat 500 ron pe el nou. Are force feedback, accel si frina progresive, o circa de setari pina si pt a simtii gropile din asfalt si cu ce intensitate. Este superb, pe Or este magic. Eu joc cu manuala si are si schimbator pe care il poti muta de pe dr pe stinga in caz ce esti englez , dar eu folosesc clapetele din spatele volanului pt + si -. Uite si o poza.
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=6030
momo racing e bun pt or.am jucat cu unul si mi s-a parut fain...nfs_driver mi-ar place sa joc nitel cu cei din echipa lui mad...v-am urmarit threadul de pe computergames din cand in cand asa ca numele nu imi par necunoscute.cat despre jucatorii buni de nfs...cred ca se stiu...cel putin astia de pe craiova.oricum salut pe urmatorii: nfs_driver,icemam,whynot,horatzyu,luci.