Fani Total Annihilation, vom fi mantuiti cat de curand, avand in vedere ca este in productie o "continuare" a jocului, sub alt nume si cu o cu totul alta anvergura. Review cuprinzator pe Gamespy . Read it and droool!
Fani Total Annihilation, vom fi mantuiti cat de curand, avand in vedere ca este in productie o "continuare" a jocului, sub alt nume si cu o cu totul alta anvergura. Review cuprinzator pe Gamespy . Read it and droool!
Citit levelu sau pc games, nu mai imi aduc aminte exact care si daca va fi macar 80% din ce scrie acolo o sa rupa gura targului. Highly recomended 4 TA & TA:CC addicts!
Dupa cum toti destrabalatii stiu deja, Supreme Commander leaked out. Ca un maniac respectabil ce ma aflu aproape am terminat jocul. Prezint aici cateva realizari (no spoilers)
PRESENTING: (left to right)
The Junior Commander team:
Cybran, UEF, Aeon
The Senior Commander team:
Cybran, UEF, Aeon. Ce suparat e commanderu UEF nu? actually cel mai fioros commander este CYBRAN!. Sigur, cel UEF are avantajul ca poate lansa rachete nucleare de pe front... dar Cybran e invizibil radar si optic, si are microwave laser-ul care topeste un commander in aprox 1.5 sec sigur, nimeni nu ar SUPRAVIETUII exploziei, dar nu conteaza
Mama, a sarit o siguranta! :
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: