Buzatu: „Bombardamentul cu moţiuni, plin de ridicol”


 1. #1
  P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
  Data de inscriere
  16-06-2004
  Varsta
  16
  Sex
  M
  Mesaje
  62,497
  Mesaje bazar
  18
  Putere Reputatie
  346
  Reputatie
  262
  Puncte CF
  0.0

  Post Buzatu: „Bombardamentul cu moţiuni, plin de ridicol”

  „Depunerea a cinci moţiuni mai arată că nu probleme de fond stau la baza acestor texte, ci interese electorale. Altfel spus, PDL nu are o preocupare reală pentru problemele cetăţenilor, ci face simple exerciţii de imagine”, consideră Buzatu.  [...]

 2. #2
  Newcomer emilian_anghel reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  07-03-2007
  Varsta
  41
  Sex
  M
  Mesaje
  36
  Mesaje bazar
  28
  Putere Reputatie
  28
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  18.0
  Usergroups:

  Buzatu ... se cam baga in seama aiurea!

  Anul trecut acest om promitea craiovenilor din cartierul Cornitoiu ca va salva el fostul parc din zona. Supararea lui in legatura cu acest parc era faptul ca fostii colegi liberali trecusera Planul zonal pentru acest parc. Omu' ce si a zis ... "ha ha ha va fac eu bai ..." el fiind mutat la vremea respectiva la partidul rival actual pd-l.
  A strans semnaturi prin cartier ... si a inceput sa discute cu oamenii din zona. Ceea ce el nu si a dat seama a fost ca le spunea chiar proprietarilor acestor terenuri din fostul parc fraze de genul ... "am sa va redau parcul inapoi ... si am sa opresc retrocedarea" ... dupa cum va dati seama a fost luat la injuraturi de oamenii aia pe buna dreptate de altfel.
  In concluzie ... avem de a face cu un circ ieftin numai pentru imagine politica. Drept urmare este datoria noastra sa votam pe cine trebuie ... iar cei ce nu merita sa ramana acasa ... sunt si altii la rand.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: