Cum este mai bine sa ne conectam pe hub?...activ sau pasiv??
teoretic (asha zice majoritatea si dc faq) cel mai bine ar fi sa te conectezi active pe baza urmatoarei insiruiri:
activ poate lua de la activ si pasiv
pasiv poate lua numai de la activ
pe de alta parte,am observat ca de cand cu schimbarea ip-urilor la rds si alocarea DHCP ...unii nu se pot conecta decat passive
unii spun ca daca pui activ si scrii ip si port (default dc port) ar merge acolo unde activ simplu nu merge sa dai search.
Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
a-l vomita.
http://www.nucarpatica.org/
Intrebari generale
puteti intreba aici orice dar sa nu fie legat de HUB.
lol ti`ai ales locu perfect, oricum raspunsu` e active
...::: Y!: pu5htiu / 0768 530 847:::...
— one byte to rule them all —
asa mah,
de fiecare data cand vroiam sa postez aici, se intampla ceva, ba trebuia sa plec nu stiu udne, ba se lua curentu, etc.
Deci
:
Am stat o perioada FOARTE mare pe Active, chiar si dupa ce s-au schimbat IP-urile la RDS. acum ceva timp (cam o luna), am avut niste probleme, si am formatat o partitie de 30 Gb (masa de karspensky, de tot kkt-u), in fine, n-am folosit DC++. La cateva zile am mai formatat si cea de 10 Gb pt. Windows, (tot din cauza lu ala + nu mai stiu ce) am bagat windows frumos din nou, si cand am instalat si DC++, am intrat frumos, pe Active, stiind ca merge. "eh, acu sa te tii, la final ce sa vezii ?, ala micu" 0.647 nu mai mergea pe Active, merge numai pe Passive. defapot, imi mereg si pe Active, intr-un fel: Upload. in rest nu merge nimic.
De anomalia asta ce ziceti ?
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
eu zic activ
dar daca ai firewall instalat pt a te proteja poti pune si pasiv
dezavantajul la pasiv este ca nu poti copia decat de la persoanele care sunt pe activ deci incearca prima data activ poate merge
1. merge pe Active si cu firewall, mie mi-a mersMesaj iniţiat de ValsiS
2. pe passive nu-ti trebuie obligatoriu numai useri activi, mai ia si de la cei passivi / UNII
3. pe multe huburi nu e permis Active, deci nu stiu cat de benefic este.
pe active ?Mesaj iniţiat de Bogdan86
simplu
dai un search, la " 50 cent " de exemplu, si dak iti gaseste O GROAZA de rezultate, atunci inseamna ca-ti merge
daca vrei sa fii sigur... incearca sa iei de la cineva care un zid in fata conexiunii ... daca iti da "connection timeout" atunci esti pe pasive... ceea ce este naspa...
Active daca poti, daca nu vb cu aia din retea sau vezi in windows.. ceva cu UPnP...
Don't judge me.
Activ.
La serviciu, pe FO, am pasiv, si nu pot lua de la alti FO
lol, pe unele huburi este obligatoriu active, nu pasive
pasive nu iti merge daca ai firewallu windowsului activat / alt firewall sau daca nu ai acess direct la net ( esti prin lan / router ... )
totusi poti sa il faci sa mearga ( pt cat23 ) cu port forwarding sau din setarile firewallului, pt asta cititi FAQ de pe forum, daca mai e
...::: Y!: pu5htiu / 0768 530 847:::...
— one byte to rule them all —
Cand am vazut titlul thread-ului m-am ingrozit. E cam interpretabil....Mesaj iniţiat de Bogdan86
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
mai am o problema si am zis sa nu mai deschid alt thread: Atunci cand ma conectez activ trebuie sa sciu acolo ipul meu si dupa ce ies de pe DC++ si intru iar imi schimba automat ipu in 127.0.0.1...si asa nu mai pot lua de la nimeni nimic...si trebuie de fiecare data cand intru sa imi scriu din nou ipu.Ce trebuie sa fac?.....Si mai sunt acolo niste casute in care nu e completat nimic. Trebuie sa completez acolo ceva? ms anticipat
Stiu asta, acasa reusisem sa il fac sa treaca prin Smoothwall, dar la munca e un server pe Slack parca si e mult prea mult pt mineMesaj iniţiat de [FO]Pu5htiu
they hatin'
eu aveam activ....da` cand am bagat rmDC...nu mi`a mai mers si am trecut pe passive!
oricum...pe celalalt windows...unde folosesc DC`ul...e pe activ!
dar eu oricum nu prea am inteles cum e cu astea..
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Probabil folosesti un client "destept" care se lauda ca itzi "detecteaza" singur ip-ul si il completeaza.Mesaj iniţiat de Bogdan86
Schimba clientul sau vezi daca are vre-o optiune sa nu-l mai completeze el ci sa te lase pe tine
Prima oară când am văzut titlul topicului m-am gândit la altceva. Băieţii de băieţi ştiee!!
Eu ştiam că se foloseşte activ (dacă merge) şi pasiv dacă treci printr-un proxy sau reţea de mai multe calculatoare.
explicatia a dat-o sharpe mai sus!
active daca puteti - si nu ii dati sa va actualizeze automat ip-ul la startup pt ca s-ar putea sa aveti ghinionul sa nu va dea imediat aia de la rds dchp-ul ala nenorocit si sa va bage 127.0.0.1 si ramaneti cu buza umflata, mai rau ca pe pasive
Don't judge me.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: