Azi a iesit de la inchisoare Sisu...mai exista fani de-ai lui pe aici?
bv lui ca zicea puya ca e nevinovat da da...Mesaj iniţiat de an_deea
0747.494.155 | 0766.619.473
yupiiiiiiiiii...ce bine!!!
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
era la bahau?
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
pentru ce a intrat?
Ceva parca pt care era sa intre si Tiriac Jr.. Parca asa..... nu ?!?!?
Cica umbla vorba ca l-ar fi gasit cu nishte zahar pudra .... care la analize s-a dovedit a fi .... "faina"
traficant..Mesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
pai cica chiar era nevinovatMesaj iniţiat de badie
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Nevinovat pe draq....niste metadona gasita prin baia lui......creca se pregatea de razboi
Last edited by Cortez; 22-10-2005 at 09:51.
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pentru ca sunt prea lasi pentru a se sinucide?
(Mentorul lui Eminescu)
Nevinovaţi sunt cei cu bani, ceilalţi, Dumnezeu cu mila.
Stiţi voi zicala: "te omor şi te plătesc în bani."
Aşa şi cu Sişu.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
cum dracu' sa fie nevinovat?facea trafic...desi nu prea inteleg de ce...la familia avea cat de cat succes...si cred ca scoteau bani frumusei...da' degeaba castigi bani daca nu stii ce sa faci cu ei...nu sunt un fan al lui sisu...e un rapper mediocru...
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
Numai cunoscatori p'aci ...
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
horeti ma tragea si el pe nas....nu e singuru
place la mafilia ...spr sa scoata iar ceva nou cit mai repede
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
adevarul este ca se droga intr-adevar.....da de unde a aflat politia? poate de la prietenii lor(care le-au furat numele si le-au cerut 10.000 de euro ) ....oricum am multi prieteni care erau mega fani sishu si ziceau ca BUG mafia l-ar fi dat in gat.....
In Bucuresti sunt o groaza de consumatori .... nu cred k SISU statea sa faca trafic .... era doar un consumator ... avea destui bani SISU k sa faca trafic ... chestia k a fost dat in gat iar politzia nu avea cum sa rateze un scandal k asta ......
Sa vedetzi ce rpd apare noul album ...
Sunt 10.000 ... si oricum nu cred k plateau nici dak aveau milioane de dolari .... e chestia de onoare .... ai vazut cum au fost tratatzi cei de la mafia dupa scandal ... nu stiu ce au vrut ei sa faca cu faza asta ... k dadeau 2 concerte si le iesea pe putzin 10.000 .... dar deee .... si dupa mai vin cu versuri gen " si cum se schimba unii in curve nici nu 'tzi vine sa crezi ." .....
chiar ca....a ajund mafia... ,si de la familia nici nu mai vorbescMesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: