![]()
Imi intra in joc si dupa ce trece de faza cu filmu si dupa ce apare poza aia cu ei toti... adica atunci cand trebuie sa intre in meniu imi da eroare d-aia enervanta cu "send/don't send error report"! ce sa fac? help pls
![]()
![]()
Imi intra in joc si dupa ce trece de faza cu filmu si dupa ce apare poza aia cu ei toti... adica atunci cand trebuie sa intre in meniu imi da eroare d-aia enervanta cu "send/don't send error report"! ce sa fac? help pls
![]()
"Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
"Q:You know who I hate the most?
A: Others." (robert hawkins)
la care GTA? ce poza cu ei toti?Mesaj iniţiat de Cobra2000
![]()
codecurile sunt devina...
codecurile?Mesaj iniţiat de plezni
![]()
lol...postul tau are legatura cu nickul tau...e la plezneala
![]()
am probleme cu San andreas!... si... nu are cum sa fie din codecuri...![]()
asta e logicMesaj iniţiat de Cobra2000
dar s-ar putea sa fie si din cauza jocului...incearca sa il mai iei de la altcineva...sorry
inainte de toate felicitari pentru joc...dar am 2 probleme deocamdata...cand intru sa modific de ex bmw seria3 cabrio,la auto loco,si incerc sa ai pun bara fata...spate sau alte draci ami apar bucatile de la masinile originale ale jocului si masina iesi o ciudateniedupa ami da eroare deaia tampita cu send/don't send si ma scoate din joc...e normal?a 2 problema este urmatoarea
upa ce joc vreo 20 min si vad o dacia logan sau alte masini k de ex 206...ami apar k niste raze din masinile respective cu bucati de joc si ami acopera vizuala...ce are?
Mesaj iniţiat de wolf_tuner
de la mine il ai? ca nimanui cui i-am dat jocul nu a avut probleme de genul asta
P.S. thx!![]()
da al am de la tine.sunt varu lu eros baiatu din italia
a adus tovarasu lui jocu dar era putin sgariat...dar merge jocu
acum ma mai jucai si incercai de ex sa modific mercedesul pe care lai pus in loc la masina greenwood si incercai sa ai pun priza de aer pe capota si ami dadu eroare cu send/don't send![]()
da...pai uite cum sta treabaMesaj iniţiat de wolf_tuner
eu unele masini pe care le-am luat erau special facute pt niste masini pe care eu deja le inlocuisem, deci a trebuit sa le bag peste alte masini, alese de mine...din intamplare unele masini nu erau facute pt a fi modificate si de aceea da eroare
deci nu va recomand sa modificati vreo masina, atat in-game cat si in afara jocului![]()
ok am anteles faza cu masinile dar cred k ar fi fost mai k daca erau masinile ne modificate si le modificai tu cum vroiai..in fine...ieri mia aparut o problema in misiunea cu cesar in care trebuia sa faci cursa de masini ilegale in LS...dar nici nu pot sa ajung la antalnire pentruk trebue sa al urmaresc pe al si la a 2 curba se da peste cap cu BMW-ul din cauza suspensilor...ce pot sa fac?
mergi mai incet si ia curbele mai usor
chestia cu suspensiile ma enerveaza si pe mine la BMW-ul ala...dar...deh...deocamdata asta e![]()
Cobra2000 ai rezolvat? a trecut ceva timp...
a trecut mult.. intre timp l-am si terminatMesaj iniţiat de ovisebdan
thnx era sp2 de vina
![]()
Last edited by Devilpriest; 29-06-2006 at 23:00.
pt orice fel de intrebare legata de GTA:
http://www.craiovaforum.ro/showthread.php?t=76213
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: