Cine stie vreo trupa??? am vazut recent Green Street hooligans si m-a inspirat![]()
Cine stie vreo trupa??? am vazut recent Green Street hooligans si m-a inspirat![]()
Slick Rick - Children's Story
suna binisor...
apropo, e o formatie cu streets (the streets?! nu imi amintesc exact numele) care canta rap cu accent englezesc... ma amuza si in acelasi timp mi se par misto... au fost un pic promovati pe MTV, noaptea (dar numai noaptea, din pacate), si aveau melodii intersante.
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
roots manuva pt accent britanic desi n-am nici cea mai mica idee daca se incadreaza in ce cauti tu. oricum merita ascultat, parerea mea.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
The streets de care o amintit si manlif is chiar buni...Apoi mai exista un hip-hop-er de culoare englez care mi-o placut mie in special Dizzee Rascal...Recomand 2 piese de la el pt inceput: Jus` a rascal si Fix up,look sharp...Enjoy!![]()
All that you seek is inside you!
As falls Wichita/So falls Wichita Falls
You can start to dance/And use a faster pace/As you got no chance/But fade to drum and bass!
slab de tot rapu' englezesc...bine,acuma depinde ce stil preferi...big brovaz au cateva mel reusite...da' ei amesteca mai multe stiluri...hh,r&b...the streets au mel bune,insa majoritatea sunt soft...luati big brovaz-baby boy si the streets-dry your eyes
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: