Una dintre formaţiile mele preferate !
/fav în winamp
Cine nu a ascultat să bage în listă !
În top ten-ul personal
Îmi place dar nu foarte tare
Nu mă omor după ei
Nu am auzit de ei
Huoooo , manele rullz
Una dintre formaţiile mele preferate !
/fav în winamp
Cine nu a ascultat să bage în listă !
Cine sunt ?
Da-mi si mie exemplu de o melodie mijto, sa downloadez sa vad cum sunt.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Over the hills and far away *****
Walking In The Air ***
A Return To The Sea ***
Once Upon A Troubador ***
nu ma omor dupa ei
mi-au placut si imi plac si in continuare dar sunt trupe precum within temptation care sunt mult mai bune.imi amintesc (virgula) ca erau zile in care nu ma mai saturam de nightwish dar mi s-a stins aceasta sete de taja&co. si era bine daca in poll era si 'imi plac '.in general, o trupa buna care a mai crescut standardele in domeniul metalului.
se pare insa ca rugile tale au fost ascultate. vineri seara au dat-o afara din trupa pe tarja
imi plac destul de mult, in special Astral Romance de la ei.
partea de final a melodiei e geniala
va recomand de la ei Tutankhamen, de departe cea mai misto.
o gasiti la mine in share
Tenth Man Down
Away
Over The Hills....
The Kinslayer
Dacă vă place sau nu "The Phantom Of The Opera" vă recomand versiunea celor de la Lacrimosa.
Last edited by cosdeics; 23-10-2005 at 23:12.
Do witches run spell checkers?
Over The Hills
betooonnnnnn
ce sa zic...nu ma intristez dar nici nu ma bucur.sper sa gaseasca o soprana destul de buna.Mesaj iniţiat de sonty
Top 3:
Sleeping Sun
The Phantom of the opera
Wish I had an angel
+ 95% din tot ce au scos.
sleeping sun
ocean soul
dead boy's poem
swanheart
dar m-am cam saturat......am avut o perioada de nightwish acum vreo 3 ani....mi-a trecut....nu mai sunt asa obsedata
chiar nu pot sa ma hotarasc....ce melodie....ca fiecare m-a obsedat un timp iar acum imi plac tate la fel de mult....in orice caz acum cred ca se cam duce nightwish fara tarja....vocea era atuul din "specificul" trupei....
P.S. asa saphyne? dar azi iti tremura mana pe ziar cand citeam ca nu mai e tarja
Warning!! This Ki††y Goes MAd!
pai ma shocasemMesaj iniţiat de Morrigan
În vremurile actuale, în care negrii îmbrăcaţi în costume albe conducând limuzine de lux şi încercuiţi de femei albe cântă 70% din muzica gustată de 70% din populaţia SUA care plăteşte 70% din banii media, restul fiind ocupat de diverşi DJ, manelişti, pop(up)-eri, lammeri, copiatori, melodii comerciale etc cred că pierderea unei "voci" dintr-un segment de muzică selectă cum este cea pe care o dădea tarja pt. Nightwish aproape echivalează cu asasinarea lui John Lennon la vremea respectivă ! Sunt curios să văd viitorul trupei ... Cred că pot să număr pe degete creatorii de stil în muzica rock actuală, în modul în care a "lucrat" Nightwish ! Sper că VA URMA !Mesaj iniţiat de Saphyne
au zis ca din cauza ca ea se ocupa mai mult de afaceri decat de trupa....Mesaj iniţiat de tajka
trist, dar adevărat ... nu pot să zic decât atât, ei ştiu mai bine !Mesaj iniţiat de Saphyne
Nici eu nu suport contabilii în general, însă în multe momente aveam mult mai mult de pierdut dacă mă descurcam my own ... but ... life's go on ! sper să facă o carieră de succes pe single, ceva în genul Phil Collins măcar ... până atunci, trăiesc din amintiri ...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: