care este cel mai tare mesaj pe care l-ati trimis la o fata (baietii) ?
care este cel mai tare mesaj primit de la un baiat (fetele) ?
care este cel mai tare mesaj pe care l-ati trimis la o fata (baietii) ?
care este cel mai tare mesaj primit de la un baiat (fetele) ?
0747.494.155 | 0766.619.473
i-am trimis unuia "suna-ti prietena,s-ar putea sa fie cu mine"
si era![]()
i make juice happen.
eu am trimis unei fete ceva de genu NU beti apa, pesti fak sex in ea
unu mi-a trimis un mesaj : Ai castigat o excursie de doua pers + un animal ( adik tu) la Barca, peisaj impresionant, baraca cu etaj, 2 mese pe zii cu gainile
si multe altele dar nu am tel langa mine k sa le scriu![]()
primit * Bagameas **** in moaca ta ori cine fi tu. Orcum tot fraer esti!![]()
primit * In urma acestor inundatii toate vietuitoarele pamantului s-au inecat, numai tu ai suprevietuit, normal kkt-ul pluteste!![]()
am primit ceva de genu"Magda...am nevoie de ajutorul tau...Ce sa fac cu Matei pana la urma?E asa prost la patsa ii dau cu flit si sa imi gasesc unu care stie meserie?
"
nici macar nu ma cheama Magda
![]()
Vrei sa traiesti viata din plin? Nu mai plati factura la internet!
"Zise Gigel sa nu mai iei zahar"
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
mesaj trimis unuia: "salut!trimite acest mesaj retardatilor din lista ta asa cum am facut eu si fa-i sa rada"
mesaj primit cu ceva timp in urma pe mobil
"Mariane...am si eu nevoie de aj. tau ,ce sa fac pana la urma? e asa proasta la pat.Sa-i dau flit si sa-mi gasesc una care stie meserie?"
Numele meu NU este Marian, si mesajul a venit de la un numar necunoscut.![]()
Mesaj primit, dupa care m-a sunat.
- " Fanele mama sa aduci painea la ora 6.30, sa nu uiti " si ceasu era 5 dimineata![]()
nu dau decat beep
"te-am mintit,n-am sterilet...daddy"
The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: