Cel mai bun mijloc pentru teroristi
Cel mai bun mijloc pentru teroristi
Este si un alt program asemanator>>>World Wind
Sunt niste programe prin care vezi orice parte a globului din satelit cu destule detalii(ceea ce repet:un bun program pt teroristi)
Google Earth este un program prin care vezi Pamantul din satelit indeaproape(in America de Nord se vad blocurile 3D), iar World Wind este un program prin care tot asa, este pamantul dar cu cu multe detalii ale oraselor dar are niste optiuni prin care vezi termperatura pamantului in orice parte(despre pamant) si evenimente importante(imagini) cum ar fi uragane, incendii,etc.
mie imi plac ambele. doar k mi se misca mai greu cu nasa world wind
Cine vrea Google Earth adevarat sa fie membru NASA Atunci iti vor da aia Google Earth adevarat
Si ciocolata invelea staniolul in marmota...
am vazut ca daca nu esti conectat la net nu mai merge sa-i dai apropiere la zona aleasa de tine (asta pentru Google Earth )
e-mail: alyosha76@gmail.com & alynush76@yahoo.com
telefon:0034659598062
ym:alyosha76
Am desvoperit asta pe laptopul tatalui meu ca am fost undeva cu tatal meu si a luat si laptopul.Si am deschis sa ii arat unuia acest program.Dar laptopul nu era conectat la internet.Si stateam...si stateam...si stateam... sa se clarifice dar degeaba Si pana la urma nu am putut sa ii arat programul (m-am facut si de ras)
Oare Bin Laden si cu Al Queda au auzit de el? k asa gasesc mai repede tinte
am votat Google Earth pt ca il consider mai bunicel si mai usor de "manevrat"
P.S. Xtr3m3 b0y sigur stii si tu sa dai edit la posturi....asa ca foloseste-l! pe tine de intereseaza numai posturile? e clar ca posturile alea le-ai facut intentionat...
adevarat, 6 posturi sau cate sunt, cand puteai sa pui totu' intr-unu singur ? asta off topic
si ontopic si eu am ales google pt ca pe celalalt nu l-am vazut, da' o sa-l trag asta seara/maine dimineatza sa le testez, si vin cu noi adaugiri daca e nevoie
Offf ce rai sunteti Lasati`l si pe el ca poate e la inceput...are de invatat....asta e...toti invatam din greseli
a invatat pana acum dar nu vrea sa o arate...asta vrea si el sa credem ca inca nu stieMesaj iniţiat de SAM
Atunci eram si eu incepator, acum am invatat de edit.Iar eu nu fac posturi ca sa imi creasca ''ratingul'' pt ca asta e o porcarie.Ce dak iti creste ratingul? Primesti salariu? Nu mai primesti ban nicodata?Nu am inteles
Si dak te uiti mai bine(dak stii unde) sa vezi de cand e threadul
Ati inceput sa o luati pe aratura(offtopic adik).Va reamintesc in caz ca ati ''uitat'' the topic is Google Earth Contra lui Nasa World Wind(vad ca il cam face google earth pe world wind )
am luat google earth pro dar acu tre si license key si inregistrare.pls dak aveti careva rpd plsssss dati-mi makr pe prv...cautai si pe dc da nu merg...repet PLS dati-mi license key..
ce iese la treaba asta ????Mesaj iniţiat de alleks
SPER SA MEARGA !!!
AM MAI AVUT CATEVA DAR ACELEA STIU CA EXPIRASERA
Name: Shinder Jandu S/N: JCPM7DVNY6MRE3Gpassword : 123456789
Last edited by alyosha76; 13-11-2005 at 00:46.
e-mail: alyosha76@gmail.com & alynush76@yahoo.com
telefon:0034659598062
ym:alyosha76
asa...threadul e facut acum 2 sapt...so what? care e faza?Mesaj iniţiat de Xtr3m3 b0y
ce sa spun...acum ai invatat de edit
stii sa faci poll-uri si nu stii sa dai edit
off...nu merge ...ms oricum...dak mai stiti careva pls helpMesaj iniţiat de alyosha76
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: