Puteai si tu sa il pui la site-uri.
Nu ii vad rostul aici
hmmm.... makes you wonder....e chiar interesanta faza...
lol....acum vazui si eu asta....stiam eu ca e ceva satanic in blue screenurile alea cand aveam 98....damn am stat cu Satana langa mine.....pana a aparut XP the apocalypse
cica o sa apara BlackBomb atunci sa mai vedemMesaj iniţiat de Saphyne
bullshituri scrise de oameni care s-au uitat la prea multe filme.
hall of tortured souls e un easter egg plantat de programatorii MS. WOW, that's like...the devil.
google up easter eggs. o sa gasiti un site de se ocupa numa cu asta. ati fi surprinsi cate aplicatii au asha ceva in ele. pana si winamp . faza cu ASCII codes o demonstrase cineva wrong dar nu mai stiu daca la numele lu Gates sau la altceva. btw ati verificat codurile alea ASCII sau doar, how should i put this, ati pus botu' ?
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
si... alta faza asta am primit-o pe yahoo
altceva mai bun n-au de facut decat sa caute legaturi dintre win-apocalypsa ?New Document In Microsoft WORD. Scrie cu litere mari Q33 NY. ... Apoi selecteaza-l si mareste fontul la 48. Apoi schimba fontul in WINGDINGS.
eu ma intreb care o fi fost geniul care tasteaza toata ziua numa caractere in Wingdings si a descoperit miraculosul eveniment.
asta daca chiar ala ar fi codu ala numele zborului. problema este ca ala nu are nici o treaba cu vreun format de zbor in US, in nici un caz numele zborului din ziua aia.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
bah ce ma distreaza faza aia..cu bill gates...da` totusi...e o prostie..
si asta cu new york...am primit`o si eu pe mess...si iar mi se pare o prostie..
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
chiar este o prostieMesaj iniţiat de Im2good4U
conspiratii aiurea. desi e interesant, nu prea ma pasioneaza
BadAss Programmer :-))
^ thread digger
normal ca nici eu nu am considerat-o mai mult decat o gluma, dar mi s-a parut nostima. ... oricum credeam ca postul asta e mort de mult..
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: