mai bine intreaba care nu am jucat! . Oricum super ideea! Din pacate eu cand am facut liceul nu era lumea plina de tel cu camera sau camere digitale si nu am poze.
Asa e cam toti am jucat da de unde poze
asa trecea ziua mai repede
misto jocu am jucat si eu ..a sarit unu odata pe mine care era numai oase de ma deselat...fleosc direct pe podea m-am intins si aia dupa mine
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
am jucat... cum sa nu.. in generala.
ce zile..
ce frumos era...
il aveam pe unu in echipa care sarea intotdeauna mai mult decat era tot siru!! mare slam-dunker urma sa fie ala...
if i loose my nerve, i'll get the girl to do it ...
am jucat si eu in generala.
in liceu n-am jucat ca aveam un coleg gigant si cand sarea ala iti rupea oasele.
lol, mult prea tare sportul asta, ultima data am jucat la sfarsitul liceului... nu eram cine stie ce heavyweight (~70kg), insa aveam tehnica mea, ma aruncam din fundu curtii de mai tot timpu rupeam osu
/later edit: ce zboara asta, n'are treaba .
Last edited by Moderator; 25-10-2005 at 02:18.
eram asi... nu aveam concurenta in scoala... ii imbolnavisem pe toti
Don't judge me.
The good ol' times..in generala eram mai corpolent..doboram un rand intreg..eram spaima clasei..toata lumea ma vroia in echipa+ca tineam cate 5-6 in spinare... Tremura randu de frica cand ma aruncam eu ..si ma aruncam serios . Am avut un moment divin..cand saream..eram in aer si se mishca totul cu incetinitorul..a fost saritura mea de "stiiiiiiii rike" in care am dat tot randul jos dintr-o bucata..saritura mea perfecta
Ce-as mai juca acuma
Mda! Prea misto zilele alea de liceu!
Eu unul saream kam ultimul! Ce zile mai erau!
Va propun ceva: JUCATI-VA OSUL' SI LA FACULTATE! ( pentru cei care sunt la facultate)
io aveam pe unu` la bloc...care lua o piatra si o tinea ascunsa.cand venea randul lui...sarea,punea cu piatra pe spatele aluia si se punea si el peste ea...de ziceau aia k are oase`n cur..
bine...asta se intampla cand jucam cu aia de la celelalte blocuri...k sa`i topim...k intre noi jucam mai finutz...
am jucat si pe la scoala....da` nu foarte mult...
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Pe noi ne-a prins profu' de chimie cand eram cocotzati unu' pe altu' si mai era decat unu' sa sara. Pe ala saracu l-a prins din aer .Sa vezi imbulzeala care mai de care sa se dea jos de pe coleg
muhahahaha ooda.. tin minte prea bine... va spun io ca au fost si rataciti de-ai sortii de n-au jucat niciodata...la noi era o mica problema insa... fiind 20 de baieti si 4 fete, 10 jucau, 10 erau plecati... cine se pune perna?
I ziceti... care e cea mai mare greutate care ati tinut-o fara sa se rupa osul? personal io am 220kg cel mai mult... nu erau mai grei
super joculMesaj iniţiat de alexander
ce mai rad cand ii vad pe astia de la mine din clasa care si acum se joaca
nu m-as juca nici platita,daca sare cineva pe mine aia sunt
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Cum naiba e "lapte gros" ?
ca nu stiu asa ceva.
ps: osu m-am jucat o singuras data in casa la cineva, exact, in sufrageria de 6/5 m. In rest stateam perinita.
N-am chef sa-mi rup coloana
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Am tinut cel mai mult 6 oameni..la vro 50 de kile cat aveau ei..bine ca erau impartiti pe lantul din care faceam parte.... da' aveam 2 pe gat..2 pe spate si 2 prin zona fundului un pic pe capul colegului din spateMesaj iniţiat de Crux
Aveam un coleg Şufan il chema, avea tipu' ala o noada tareeee...cand iti trecea pe coloana era ca si cum ti-ai trece degetele apasat pe clapele unui pian... trrrrrrrrrrrrr )))
Eu bateam prin masivitate si impact...de obicei ma aruncam sa cad cam cu 3 sferturi de gerutate fix in jos is un sfert perpendicular pe gramada..era tehnica..ii bungheam in asa fel incat sa ii dezechilibrez si intotdeuana saream la "legaturi" sau pe cel mai slab...bine ca am dat un "overshoot" odata si am nimerit cu capu exact in "perna" .. am schilodit biata fata cu toate gecile ei pe care le tinea in fatza
yo sunt inca il liceu! shi inca ma mai joc osu!! yeee
in curand va voi pune niste poze cu noi, cei care ne jucam osu il carol al etaju 2
Mesaj iniţiat de BoaBa
pune poze diseara .. sa vedeti
Asa-i, asa-i nu prea erau telefoane si aparate digitale.Mesaj iniţiat de mansu_one
Ne jucam si noi in liceu era isterie... pana la urma la jocu asta nu conteaza masivitatea conteaza sa sari cu nada pe coloana aluia ca sigur dai jos cu el jos... eu asa faceam era nasol eu si cu inca unu mai putin facuti coceam noi n-aveam probleme ca aveam picioare tari tineam si de-astia mai facuti de cele mai multe ori.
Nasol cand a venit Golea (matematica Odobleja) si ne-a gasit o data cocotati si ne-a luat la ascultare de ne-a rupt de 3-uri si nu eram in stare prea buna la matematica.
Dupa faza aia nu mai jucam inainte de ora lui.Oricum osu' la noi a fost in a 8-a a 9-a si a 10-a putin. Dupa care a venit moda sa-i pui unuia geaca-n cap si sa sara vreo 10 oameni sa dea bastarci in capu lui ... nimeni nu scapa pana la sfarsitul orelor nici aia mai smecherasi... si te duceai acasa cu cucuie, si-au luat si unele fete cateva in cap .
A mai fost campionatu de septica pe castane vai ce de cucuie...
Multe tembelisme in liceu.Acu le ducem doru...
nu va intalniti sa faceti campionat.......????
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: