deschid un thread pt greselile sau ciudateniile pe care le descoperiti in orice GTA...sa le postati aici
incep eu:
deschid un thread pt greselile sau ciudateniile pe care le descoperiti in orice GTA...sa le postati aici
incep eu:
scoate codurile din el ca e mai interesanta asa
cand modifici un joc ca GTA SA parolele sunt mai mult decat folositoareMesaj iniţiat de Yooo
Last edited by ovisebdan; 15-03-2006 at 22:04.
inca unu
stai ca incepura sa apara mai des
dete bah de pe masina ca o murdaresti de sange!
Last edited by ovisebdan; 10-11-2005 at 23:46.
Made By Costicla
Zburatorul.. Costicla...
++
Alta zi, alt bug de la AlfaTesteru' Costicla...
E bun baiatu' asta...Pe bune! Ce ziceti de imaginea asta?
Si fiindca ce-i mult strica, maine va mai zic una, tot de la maesstrul Costicla...
Una pe care o putetz testa totz...
Icercatz asta fratzilor........AlfaTesteru' Costicla mi-a vandut un pont...
Cica sa trageti cu sniperu' in luna dupa ora 21-22, sa vedetz ce se intampla....
Si acuva las sa va distratz, k tre sa mai aflu neste buguri dela Maestru,k nu prea vrea sa-mi spuna...Cum nu prea mi-a spus despre scara de pompieri gasita pe strada, sau despre masina urcata pe bloc, banalitati ca urcatu-n copaci sau statu' pe crucea de pe turla bisericii sa scape de fortele speciale... Deci, la cati mai multi "gandaci"...
Am sa mor de tanar, evident ma doare-n.....
Mesaj iniţiat de Crocantzel
din tot ce zici tu aici nimic nu este un bug
chestia cu luna o stiam...merge si la gta 3
Mesaj iniţiat de ovisebdan
Mey, sa fim seriosi, nu cred ca tot ce apare p'acile e bug....
Am pu si io neste kestii care crek nu le stia toata lumea,si care sunt destul de interesante...Unui rookie ia-r parea super,ma-ntzelegi?
PS: Srry pt off-topic
poti sa faci alt thread unde poti sa pui cate perle vreiMesaj iniţiat de Crocantzel
mai dar jucati jocu` asta nu gluma...! cred ca de abia asteptati sa apa Liberty City
Mesaj iniţiat de SAM
nenorocitii astia de la Rockstar au uitat ca exista si PC-uri!
nu`ti face griji...ca pana la sfarsitu` luni sau inceputu` lu februarie...cred ca o sa`l vedem si pe PC
in nici un caz asa curand...poate peste 5-6 luniMesaj iniţiat de SAM
daca mai ai ceva de zis du-te la "GTA LCS" ca sa nu spamam aici
Mesaj iniţiat de ovisebdan
Mey da; nu tz se pare k te cam dai mare????
Sc pt intarziere, da' acu vazui reply-u'...Ma, sa fac un thread...Pt ce mey...Ce perle? U, aldreq mare gamer...Am zis clar k am spus neste kestii kre ar parea kewul unui rookie...Dak te oftici k nu ai si u "perle" d'astea, ata ete...
Mai bine si
sincer...nu cred ca ma dau mare, pur si simplu incerc sa raman on-topic! nu ca altiiMesaj iniţiat de Crocantzel
si NU ma intereseaza cum i s-ar parea unui "rookie", nu despre asta e topic-ul...ti-am spus...daca vrei sa pui chestii care li s-ar parea "cool" unor "rookies" fa alt thread!
si sa stii ca nu ma oftic ca nu am eu "perle"... ...ce crezi ca daca as vrea nu as putea sa fac rost?! dar sincer nu ma intereseaza pe mine de "perle"
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: