Incredibil....a ratat Bornescu exact atunci cand aveam nevoie de gol....NU am vazut meciul asha k astept comentarii sa imi explicati si mie macar daca au jucat frumos
![]()
daca intrai pe sait vedeai fazele minut cu minut....i-am dominat copios....insa experienta lu prunea din final...
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
as fi vrut si eu sa fi fost scorul din titlu dar din pacate nu e....de fapt "U" Craiova - fc national 3-4http://www.craiovaforum.ro/images/smilies/aw.gif
as fi vrut si eu sa fi fost scorul din titlu dar din pacate nu e....de fapt "U" Craiova - fc national 3-4![]()
oricum FORZA STIINTA!!!!!
am vazut si io meciul. au dominat ai nostrii. dar la penaltiuri nu tre sa-i invinuim. damn, damn, ce sansa aveam si rapid si dinamo eliminate![]()
rapid 2 eliminataMesaj iniţiat de alex
![]()
Insured by MAFIA, U hit me, We hit U !
YM: budihala
Forza Stiinta
deh ce draq sa facem daca noi ratam fff multe ocazi mai ales prin jabel....si pe final ne trezim fara gol dat....eu nici nuj cum sa`i zic la 'fenomenu' asta ori ghinion ori nestiinta!!!ORICUM FORTZA STIINTA 4EVER!!!!Mesaj iniţiat de alex
Pacat... Iesisera multe echipe bune din competitie. Aveam sanse reale la castigarea titlului.Numai Farul si Rapid ne mai puteau pune probleme...
Asta e... capul sus baieti. Avem un obiectiv de indeplinit![]()
HAI CRAIOVA!!!
Suporterii Universitatii .. prestatie de zile mari !! ( poze cupa ) www.gruppo-maxima.ro
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
bah ce ma oftik...![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Cine Ratarile lui Jaber in mare parte sau.....?!Mesaj iniţiat de Im2good4U
!!Stiinta 4 EVER!!
Daca Viata Te Ia La Mijto Trebuie Sa Iti Faci Rezervare Din Timp La WwW.Cimitir.Ro
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: