Vreau sa stiu si eu ce sali mai sunt in craiova de lupte full-contact. Ma intereseaza in special kickboxing.
Vreau sa stiu si eu ce sali mai sunt in craiova de lupte full-contact. Ma intereseaza in special kickboxing.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
kickboxing daca nu ma insel fac cei de la sorin international...dar mai sunt altele full contact daca te int...nu numai kickboxing..acest gen de lupe este mai rar la noi in cr
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
la ciuperk la sala se face full contact![]()
La sorin international se practica Xanda Sanshou
(wu shu) ....e un stil de lupta, full contact, unul dintre cele mai complexe, adica inafara de lupta propriu`zisa se includ si proiectari.
La ciuperca...este tot un fel de full, dar nu e kick....kickboxing, din cate stiu eu, ca sportiv, nu se practica in oras.
Este stilul celor de la steaua wu shu...catalin zmarandescu !
SamiR
Tel. 0744763039
Id. ak.samir
It`s all about the... Benjamins !!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: