[Ban] Account Preoteasa

Senior Member WinSCP's Avatar WinSCP este placut de toti WinSCP este placut de toti WinSCP este placut de toti
    Data de inscriere
    06-10-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    90
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    239
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:

Thumbs down [Ban] Account Preoteasa

Draq stie ce nume are acum, dar are ban pe tot contul:

- motiv: additems / gold / etc

Kotzu a dat contul de GM acestei persoane, avand incredere in ea, dar se pare ca omu s`a tinut de prostii... si`a schimbat si numele in`game, dar.. de loguri tot nu poti scapa

1) Contul banat, perioada 999999999999999999 ani
    2) Parola de la contul lu kotzu de admin schimbata
    3) guild bankul de la titans "fresh install"
    4) asa delimitezi prietenii ( asa e Psy ? )

Have phun, Ombladon... daca mai are Kotzu ceva de completat, cand o sa intre de la Bucale, e liber sa o faca.. ca si voi de altfel....

3 conturi banate
    IP banat ca se pare ca avea static

Am gasit si numele la char / char`uri... cel cu pricina fiind:

http://craiovawow.ro/armory/index.ph...alm=CraiovaWoW
    Last edited by WinSCP; 27-01-2009 at 20:36.

Member acidblade's Avatar acidblade reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu stiu de ce te-ai legat de Guild Bank-ul Titans.. am pierdut multe materiale si iteme rare ce mi-au picat in timp .. daggere pt delmo si multe retete

macar... care imi da si mie gold ca sa cumpar un tab la guild bank? 5000g imi trebuie.. care vor sa doneze va rog sa postati aici.

Merci anticipat!
    Acidblade
    Last edited by acidblade; 28-01-2009 at 11:28. Motiv: Automerged Doublepost
    Arguing online is like running in the special olympics;
    Even if you win, you're still retarded.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea pentru a rasplati curajul tau."
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned Kotzu's Avatar Kotzu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-12-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    taburile sunt inca acolo din ce am vazut aseara, dak acum nu mai sunt itzi trimit eu bani pt ele cu prima ocazia cand intru in joc

@spy
    esti tare frate, nu ma ashteptam sa-mi faci asha ceva pe la spate

tzi-ai dat iteme de profesii, badgeuri pt full set, gold, si cine stie ce plm tzi-ai mai pus k dak ma uit in loguri ma apuca dracii.
    Ce m-a uimit era k tu nu mai esti in guild dar intrai pe contul lu acidblade si faceai retrageri dp charul lui.... JENIBIL

Member VHacker21's Avatar VHacker21 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-09-2008
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Se pare ca dupa ce ca suntem putini pe server ne mai mancam si pe la spate aiurea. A fost pur si simplu in primul rand o chestiune de bun simt asta. A avut incredere sa iti dea contul si s-a a ajuns unde s-a ajuns...asa ceva nu se face nu din prisma serverului ci din prisma prieteniei in primul rand si a respectului. Iar pe partea a 2-a nu era corect ca acel caracter sa fie activ pe server nici pentru hoarda fiind overpowered nici pentru alianta din moment ce unii lucreaza si pierd timp si isi fac nervi pentru itemele pe care le au. Sa speram ca nu vor mai exista cazuri de genul asta pe viitor si ca acest topic va fi un exemplu pentru cei care vor sa tina cont de el.

Kaelyssa.

Member acidblade's Avatar acidblade reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de VHacker21 Vezi mesajele
    Se pare ca dupa ce ca suntem putini pe server ne mai mancam si pe la spate aiurea. A fost pur si simplu in primul rand o chestiune de bun simt asta. A avut incredere sa iti dea contul si s-a a ajuns unde s-a ajuns...asa ceva nu se face nu din prisma serverului ci din prisma prieteniei in primul rand si a respectului. Iar pe partea a 2-a nu era corect ca acel caracter sa fie activ pe server nici pentru hoarda fiind overpowered nici pentru alianta din moment ce unii lucreaza si pierd timp si isi fac nervi pentru itemele pe care le au. Sa speram ca nu vor mai exista cazuri de genul asta pe viitor si ca acest topic va fi un exemplu pentru cei care vor sa tina cont de el.

Kaelyssa.
    Daca esti atent.. charu postat era la Horde .. pe cel de la ally nu stiu daca si-a dat badgeuri .. pana la urma chestia asta ar trebuii discutata intre Kotzu si Psy.. plus Ombla.. si nu sa ne bagam noi.

Din moment ce e putina lume pe server.. care pe deasupra mai face si nazuri.. si de care trebuie sa te milogesti ca sa faci o instanta sau ceva.. il inteleg de ce a fost tentat sa faca asta.

Nu tin partea nimanui.. mai ales ca mi-a luat si mie ceva iteme de pe char.. si mi-a folosit charu pentru unele transferuri fara ca macar sa stiu, dar pana la urma.. duca-se.. e doar un joc

Pace and fulfillment for the human kind! or orc.. or undead.. or nelf.. everybody!

Acidblade™
    Arguing online is like running in the special olympics;
    Even if you win, you're still retarded.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea pentru a rasplati curajul tau."
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: