De ce nu pot sa inchid un thread, creat de mine, de ex, care este foarte utilizat de userii acestui forum, prin reply`uri la thread`ul respectiv? In alte locuri "pe forum, in ansamblu" ai posibilitatea asta.
Personal mi s-ar parea normal, ca orice user sa aiba posibilitatea sa deschida thread`uri cate vrea, dar sa le si poata inchide. Chiar daca a primit un feedback pozitiv.
In plus sunt nemultumit, deoarece am creat un thread acum 1 zi 2 maxim, si pe langa titlul meu a aparut in plus *forum game* ..acest lucru s-a mai intamplat odata ..si atunci s-au luat masuri, si a disparut !Tineti cu tot dinadinsul sa pastrati forum game, puteti crea o noua sectiune, Forum Game , caci am vazut acum ca sunt mai multe jocuri, cu feedback pozitiv, like fazan de ex. Or le puteti face sticky, pe acelea care au suficient feedback prin reply`uri.
Inteleg sa fie forumul vostru, al ownerilor and stuff, dar a fost facut pentru noi si sa fim seriosi tot ce se face, se face in beneficiul tuturor. Astept raspuns, pana una alta, faina chestia cu vremea![]()
sper sa ninga!