Edited.
Edited.
Last edited by Lybe; 03-02-2009 at 12:17.
GMii ishi pun nume la charuri la caterink, pt fun presupun, Vio avea zilele trecute "IonCuVaca", so... chiar tare
![]()
si totusi eu cred ca reactia si adresarea lui Angellus nu cred ca a fost prea potrivita, practic gm`ul respectiv s-a simtit jignit de remarca. Nu spun asta pentru ca gm`ii dupa cum stie toata lumea au fost alesi de mine pe baza cunostintelor despre si din joc, orice gm era si de oricine ales si de la orice factiune aveam aceeasi parere (asta ca sa nu existe discutii despre motivul postului meu)
lybe tin sa te anunt ca unii TARANInu mai au simtul umorului si se simt jigniti dupa o zi de cautari pe 7 site-uri si 2 forumu la questurile "buguite" .. dar care de fapt merg.. da` nus in stare unii sa le rezolve.. bine?
si v-am spus cred ca nu e nevoi e sa postez si eu ss de cate ori spune cine pe site vazusi? sau facusi ? ca si mie mi se pare amuzant, avand in vedere faptul ca mis banatean. si nu oltean ca si marea majoritate a lumii de pe server. si data viitoare va rog sa cererti ajutorul gm de la oras .. ca tarani e ocupati sa dea cu sapa. BINE?
![]()
Maicuta floare de april
Jertfeste-ti ultimul copil
Pe rug aprins, pe-altar pagan
Sa-nvie neamul Dac, Roman!!
Arguing online is like running in the special olympics;
Even if you win, you're still retarded.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea pentru a rasplati curajul tau."
ma uit . si realizez ca e amuzant daca nu esti in cauza. da e fun. dar stii ce mai e fun dupa o zi intreaga in care am stat sati caut pe siteuri questurile ? si mai sti ce e amuzant? ca am mai stat jumate de zi pe 3 forumuri sa vad cum ar trebui sa se comporte questu respectivv. si apoi sa citesc pe forum cam cat is eu de taran. da cel mai amuzant e ca se face misto pe seama asta. in viata mea nu mio fost rusine cu radacinile mele. si pe aceasta cale anunt oficial: Nu mai o sa intru niciodata pe server. Bafta tuturor si noroc.
P.S. : si no las ca nui bai mare doara mai is si alte servere ca doar` nor intrat in sac.
Maicuta floare de april
Jertfeste-ti ultimul copil
Pe rug aprins, pe-altar pagan
Sa-nvie neamul Dac, Roman!!
omg,ba tu esti boureanu? Daca tu esti imi cer scuze,nu e nevoie sa pleci.Chiar apreciez ca tiai pierdut timpul cu mine si miai dat finish la cateva questuri.Nu te simti jignit,faza o fost pe moment.Nu e vorba ca esti taran sau altceva...Daca tu esti boureanu,sa stii ca nu am apelat la tine doar sa ma aflu in seama pt niste questuri,cum tiam mai zis apreciez timpul tau pe care mi lai acordat
Geez...
@Cloud Dau remove la pic,dar intoarce-te,ca nu merita sa renunti din cauza arogantei mele.Nu imi mai cer scuze ca am facut-o mai sus,cheers.
Asta o fost scopul pozei..poti sa stergi topicul sau sa il inchizi.Imi imaginez ce parere sio facut cloud despre mine..
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: