Problema Rami


  1. #1
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Problema Rami

    Salut ! Am si eu o problema cu ramii . AM cumparat azi 2x512ddr /400 si cand pun ambele placute nu le vede. Vede doar 1. Placutele merg amandoua , le-am probat pe rand , si nu stiu ce are de nu le vede pe amandoua . Va rog sa ma ajutati si pe mine . Placa de baza este Asus A7N8X-VM/400 . Eu am avut pe ea 512ddr /333 si a mers foarte bine . Am incercat sa pun 1 placuta de 400 si una de 333 si tot nu a mers .

  2. #2
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de slayer92 Vezi mesajele
    Salut ! Am si eu o problema cu ramii . AM cumparat azi 2x512ddr /400 si cand pun ambele placute nu le vede. Vede doar 1. Placutele merg amandoua , le-am probat pe rand , si nu stiu ce are de nu le vede pe amandoua . Va rog sa ma ajutati si pe mine . Placa de baza este Asus A7N8X-VM/400 . Eu am avut pe ea 512ddr /333 si a mers foarte bine . Am incercat sa pun 1 placuta de 400 si una de 333 si tot nu a mers .
    Chiar nu stie nimeni cum sa fac si eu?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member 2fast's Avatar 2fast reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    132
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Dupa o cautare rapida pe Google se pare ca aceasta placa de baza nu se descurca deloc bine cu memoriile / placa video incorporata. Cred ca singura sansa ar fi un update de BIOS.
    Sau sa schimbi memoriile cu unele care iti merg, evident.

  4. #4
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de 2fast Vezi mesajele
    Dupa o cautare rapida pe Google se pare ca aceasta placa de baza nu se descurca deloc bine cu memoriile / placa video incorporata. Cred ca singura sansa ar fi un update de BIOS.
    Sau sa schimbi memoriile cu unele care iti merg, evident.
    Pai memoriile merg daca le pun separat , odata una si apoi alta , dar cand le pun pe amandoua nu-mi vede decat una .

    Dar cred ca am o problema ceva cu al doilea slot . Am bagat 3 perechi de rami in al doilea slot si nu a pornit cu niciunii . Cred ca este o problema acolo ,toti ramii au mers in primul slot .

    Poate sa fie ceva ce blocheaza acest slot ?
    Last edited by slayer92; 02-02-2009 at 00:03. Motiv: Automerged Doublepost

  5. #5
    Gamer TheDogg's Avatar TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    Loading...
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    2,182
    Mesaje bazar
    993
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    baga un singur modul in slotul care face figuri si vezi daca merge...
    daca nu incearca cu o pensula curata sa-l cureti de praf.
    daca nu merge inseamna ca e bulit slotul respectiv
    NU FI PROST CA TARA GEME
    CPU: i7-3770K/4.6Ghz, 1.2V/ MB: Asus Maximus V GENE RAM: TeamXtreem 16GB 2400Mhz cl9HDD:Kingston HyperX 120GB+2x HD502HJ+2xSG1GB SV35GPU: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition PSU: Antec TPQ 1200W CASE:HAF XB VIEW:Samsung BX2331 + Samsung 50HU9600 4KSOUND:Jazz 5.1 /200W RMS

  6. #6
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de TheDogg Vezi mesajele
    baga un singur modul in slotul care face figuri si vezi daca merge...
    daca nu incearca cu o pensula curata sa-l cureti de praf.
    daca nu merge inseamna ca e bulit slotul respectiv
    Am bagat un singur modul si nu merge
    L-am curatat cu o pensula si tot nu a mers.
    Si daca e bulit cum pot sa-l fac ?
    Cred ca este ceva ce il tine , sau nu primeste curent , nu stiu ce sa zic

  7. #7
    Member 2fast's Avatar 2fast reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    132
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Pai nu se mai merita efortul de a o repara. Nici nu cred ca e posibil.

  8. #8
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nasol atunci . Ms oricum Am sa mai incerc sa vad ce pot sa ii mai fac .

  9. #9
    Banned THE BLACK DREAM's Avatar THE BLACK DREAM reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-01-2009
    Varsta
    27
    Sex
    M
    Mesaje
    400
    Mesaje bazar
    141
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mie mi-sa intamplat alt cumva am cumparat o placuta de rami de 512 si mai aveam una de 256 si mergeau ele ff bine nu aveam nici o problema si dintr-o data mi-sa stins calcu si ma-am dus la cineva si mia zis ca unu din placute nu facea contactu bine si am scoso pe aia de 256 si am lasato pe aia de 512 si acum merge perfect nici macar nu am treaba cu el....

  10. #10
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Da , dar la mine nu e de la placute , placutele merg . Cred ca este o problema la slot . Cand le bag din primul slot in al doilea nu mai merg.

  11. #11
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Am rezolvat problema

    CLOSED!

  12. #12
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,873
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    As dori daca se poate un administrator/ moderator sa inchida thread-ul .
    Multumesc mult !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: