problema afisare semnatura

Mintrubber AlinRazvan este o comoara de om AlinRazvan este o comoara de om AlinRazvan este o comoara de om AlinRazvan este o comoara de om
    Data de inscriere
    21-12-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    405
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    327
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:

problema afisare semnatura

ma tot chinui de cateva zile si tot nu reusesc sa fac sa 'mearga' semnatura, cand accesez profilul imi apare frumos la 'signature', dar cand postez nu apare. Nu e poza, e doar text. Si nu stiu ce naiba are Help please

edit: acum inteleg: vad ca pe postul asta imi apare, pe cele facute inainte sa 'setez' semnatura nu imi apare, asta e chestia?

Addicted! alyn08's Avatar alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    56
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    661
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    da asta e!cand postezi ai acolo jos show your signature...daca e bifat iti apare daca nu e bifat nu iti apare...si ai dreptate semnatura iti apare in posturi numai dupa ce ai "setat-o",la cele la care nu ai avut-o setata,nu o sa iti mai apara!
    A 11-a porunca : SA NU FURI ! Guvernul Romaniei nu accepta concurenta !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member Motociclistul's Avatar Motociclistul reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-12-2008
    Locaţie
    In my mind
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Vezi ca este o chestie care trebuie sa bifewzi cu show your signature poate ca nu ai bifato
    Banii,Viata Sau Mustata
    Toti Avem o viata....... din fericire nu o avem la fel
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: