Probleme Sunet 2.1

Newcomer RHAD0O's Avatar RHAD0O reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.0

OMG Probleme Sunet 2.1

Salut am si eu o problema cu o placa de baza ALiveNF6G-VSTA mai precis am probleme cu placa de sunet, dupa ce am reinstalat si updatat driverele la placa de sunet Realtek tot imi apar purici pe sonor. Boxele nu au nimic le-am incercat pe laptop si se aude perfect in ele. In schimb nu pot sa-i dau de cap placii de sunet. Am pus muzica din windows media player, winamp...tot ramane zgomot pe sunet, acel fasait. Jackurile sunt comutate corect, in schimb am observat o anomalie, daca comut jackul verde pe alta mufa in loc de cea normala se aude bine doar pana cand se face introducerea completa a mufei, pe urma nu mai am sunet. Orice sugestie ar fi binevenita. Daca aveti chef de baza sau ceva abtineti-va nu postati aiurea in tramvai. Multumesc anticipat, o zi buna!

Green Future Inc. Mad_Plant's Avatar Mad_Plant este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    46
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    46
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de RHAD0O Vezi mesajele
    Salut am si eu o problema cu o placa de baza ALiveNF6G-VSTA mai precis am probleme cu placa de sunet, dupa ce am reinstalat si updatat driverele la placa de sunet Realtek tot imi apar purici pe sonor. Boxele nu au nimic le-am incercat pe laptop si se aude perfect in ele. In schimb nu pot sa-i dau de cap placii de sunet. Am pus muzica din windows media player, winamp...tot ramane zgomot pe sunet, acel fasait. Jackurile sunt comutate corect, in schimb am observat o anomalie, daca comut jackul verde pe alta mufa in loc de cea normala se aude bine doar pana cand se face introducerea completa a mufei, pe urma nu mai am sunet. Orice sugestie ar fi binevenita. Daca aveti chef de baza sau ceva abtineti-va nu postati aiurea in tramvai. Multumesc anticipat, o zi buna!
    Presupun ca placa are si un soft de control (se isi lasa o icoana in dreapta langa ceas). Ai incercat sa faci un fel de resicronizare/redectare a iesirilor dupa ce bagi mufa in ele ?
    Poti sa schimbi rolul iesirilor ? adica din in de mic sa faci out etc ?

daca da, incearca sa scoti pe alta mufa si sa vezi daca iti face la fel.
    Deasemenea incearca sa te joci cu setarile de prin acest software si mai testeaza o pereche de casti sau boxe sa vezi daca iti face la fel.
    Qui vult dare parva non debet magna rogare.

CROCODUCK Fan

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Newcomer RHAD0O's Avatar RHAD0O reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-03-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.0
    Buna idee Mad_Plant din pacate nu pot schimba rolul iesirilor, nu am aceasta optiune mama ei de placa de sunet. In ceea ce priveste resincronizarea asa mi-am dat seama de anomalie
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: