Ar trebui reintroduse poligonul şi condusul pe timp de noapte la examenul pentru obţi

Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui reintroduse poligonul şi condusul pe timp de noapte la examenul pentru obţi

Votanţi
21. Nu poţi vota in acest sondaj
  • DA

17 80.95%
  • NU

4 19.05%
Sondaj cu raspunsuri multiple
    Member LUCIANAUTO's Avatar LUCIANAUTO nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    63
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    20.0

Exclamation Ar trebui reintroduse poligonul şi condusul pe timp de noapte la examenul pentru obţi

Ar trebui reintroduse poligonul şi condusul pe timp de noapte la examenul pentru obţinerea permisului auto?

Este aproape oficial ! Se pare ca din luna aprilie 2009 examenul va fi mai greu, cu reintroducerea poligonului ...oare cati vor mai obtine permisul?Dar preturiile unde vor ajunge?Scumpiri in plina criza? Probail ca da...
    Last edited by LUCIANAUTO; 12-02-2009 at 12:15.
    Suntem prea saraci sa cumparam lucruri proaste.....

Spammer Gabi's Avatar Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Poligonul chiar ar fi necesar, pentru că, părerea mea, n-ar trece toate antitalentele de el.
    D13Z6
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Helper becks's Avatar becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Gabi Vezi mesajele
    Poligonul chiar ar fi necesar, pentru că, părerea mea, n-ar trece toate antitalentele de el.
    Ar fi ceva, nu s-a nascut toata lumea invatat in ale conducerii dar exista unii care chiar nu ar trebui sa aiba voie sa circule pe sosele! Sa nu mai spun ca sunt si oameni cu permis de zeci de ani care nici pana acum nu au invatat sa conduca...

Newcomer Exterminator's Avatar Exterminator reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-03-2008
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    30.0
    nu nucred ca este nevoie de asea ceva cel mai bine ar fi daca ar scote shpaga ca atunci ar lua sigur toata lumea pe bune si nu am mai fi loviti de oameni cu permis pt ca soferi nu pot sa le spun

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Exterminator Vezi mesajele
    nu nucred ca este nevoie de asea ceva cel mai bine ar fi daca ar scote shpaga ca atunci ar lua sigur toata lumea pe bune si nu am mai fi loviti de oameni cu permis pt ca soferi nu pot sa le spun
    mare dreptate ai ... consider ca e ok sala si oras ... dar orasul se ia pe spaga si deci ramane doar sala... din pacate

Newcomer cutitaru11's Avatar cutitaru11 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    10-03-2008
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    52
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    0.0

cat b

cat mai costa B-ul la lucian ca pagina de net nu merge

Member LUCIANAUTO's Avatar LUCIANAUTO nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    63
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de cutitaru11 Vezi mesajele
    cat mai costa B-ul la lucian ca pagina de net nu merge
    Cat "B" acum este 800 ron si are tot ce trebuie platit la scoala inclus inacest pret!
    Suntem prea saraci sa cumparam lucruri proaste.....

Milan for Life! deangel9's Avatar deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    24-11-2006
    Locaţie
    B/GR/DJ
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    394
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    19665
    Puncte CF
    88.0
    Usergroups:
    DA, sa vad toate fufele cand pica

Linux user afaith's Avatar afaith reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de LUCIANAUTO Vezi mesajele
    Ar trebui reintroduse poligonul şi condusul pe timp de noapte la examenul pentru obţinerea permisului auto?

(...) Dar preturiile unde vor ajunge?Scumpiri in plina criza? Probail ca da
    conducerea pe timp de noapte, din câte ştiu eu, e obligatorie la cursurile practice de pregătire din timpul şcolii.

şi, conform logicii mele, după ce termini orele obligatorii prin lege, trebuie să ştii ce ai de făcut în toate situaţiile învăţate în cele 14+1 ore. de ce să măreşti preţul când se presupune că elevul a învăţat ceea ce i s-a predat?

eu spre exemplu am făcut conducere pe timp de noapte în timpul orelor de practică auto şi nu consider că ar trebui să fac ore suplimentare sau, cu atât mai puţin, să plătesc în plus dacă aş fi nevoit să dau proba practică (şi) pe timp de noapte.

la poligon, poate că s-ar justifica într-o oarecare măsură creşterea preţului, dar dat fiind faptul că ultimele ore de obicei sunt de consolidare a cunoştinţelor, cred că aş putea să-l rog pe instructor să mă duc într-un asemenea loc să mă familiarizez cu mişcările.

părerea mea
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: