Am si eu o intrebare care nu imi da pace.....
Stie cineva daca la un telefon sony ericsson cu baterie Li-Po lithium polimer de 930mAH mai trebuie formatata
si dece (da sau nu)?
Ma poate lamuri cineva?
Multumesc
Am si eu o intrebare care nu imi da pace.....
Stie cineva daca la un telefon sony ericsson cu baterie Li-Po lithium polimer de 930mAH mai trebuie formatata
si dece (da sau nu)?
Ma poate lamuri cineva?
Multumesc
din cate stiu eu orice tip de baterie trebuie formatat..si cele de Li-io care sunt cele mai bune se formateaza![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
asa stiu si eu ca trebuie formatate...nu ai ce sa pierzi daca o formatezi..sti tu golita la maxim si tinuta la incarcat 12ore![]()
dar dar am citit pe 12 forumuri despre baterii si m-am gandit sa va intreb si pe voi
am intelesc ca ori cat ai lasao la incarcat dupa ce o descarci automat telefonul opreste treansmisia de curent atunci cand indicatorul de pe ecran arata ca bateria este full!
si am inteles ca la Li-Po si Li-Io acestea vin direct din fabrica formatate si nu mai au nevoie dar multumesc pentru pareri totusi cred ca nu o sa imi risc telefonul pentru 12 ore
NU trebuie formatate. Sunt formatate din fabrica.
vin formatate![]()
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
"Bateriile pe baza de Li sunt "curate", nu genereaza emisii de gaze si nici nu necesita formatare inaintea utilizarii. De asemeni nu dezvolta fenomenul de memorie. Prima incarcare este identica cu cea de a, sa zicem, o suta. Indicatiile referitoare la incarcarea de minim 12 ore la prima utilizare nu au nici un sens decat acela de a crea o umbrela de mister in jurul adevaratelor informatii."
Citeste mai multe aici: http://www.radioamator.ro/articole/view.php?id=173
Nu e necesara formatarea, o poti face dar nu are niciun rost, timp pierdut![]()
Nu necesita formatare sunt controlate de un circuit electronic ce nu le lasa sa scada sub un anumit voltaj si nici sa creasca peste un alt anumit voltaj.Google battery technology
doar cele pe nickel trebuie formatate.
oricum, din experienta proprie am observat ca in general cele pe lithiu isi 'dau drmu' dupa cateva cicluri de incarcari - descarcari complete
import skynet;
eu nu am formatat nici o baterie lithium polymer pana acum...la nici unul din telefoanele noi pe care le am avut...si pot spune k perormantele au fost relativ bune..![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: