vand scutere

Newcomer valica1491's Avatar valica1491 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-02-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    188
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Thumbs up VAND SCUTERE

vand scuter Peugeot Eliseo capacitate 150cmc in 4 timpi inmatriculat racire pe apa frane pe disc fata spate, pret 500 euro neg mai am si aprilia atlantic motor de 400cmc, yamaha majesty de 125 si altele de 49cmc am si piese de scutere si pentru cielo nr tel 0752284179

Arata datele de contact

Last edited by valica1491; 11-02-2009 at 17:22.

Banned BaGaBoNt's Avatar BaGaBoNt reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-05-2008
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    459
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de valica1491 Vezi mesajele
    vand scuter Peugeot Eliseo capacitate 150cmc in 4 timpi inmatriculat racire pe apa frane pe disc fata spate, pret 500 euro neg mai am si aprilia atlantic motor de 400cmc, yamaha majesty de 125 si altele de 49cmc am si piese de scutere si pentru cielo nr tel 0752284179
    sal.. iti dau un aprilia habbana..pe yamaha majesty merge perfect.. doar ca are furca stramba..acte in regula am si portbqagaj... etc.. si mai vb de restu.. dak esti interesat ID: telea18
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    iti dau pe Yamaha Majesty o Honda Bali 50 inmatriculata primarie + diferenta
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

0-day Member cezara's Avatar cezara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-05-2009
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0
    mar interesa atlanticul si te-am sunat da nu ai raspuns sunama tu 0764640375

Member Madalyn_boss's Avatar Madalyn_boss reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-10-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    663
    Putere Reputatie
    0