Mail-uri cu "Ce cred eu despre tine"

Coder adi.b's Avatar adi.b reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-05-2006
    Locaţie
    Craiova - Rovine
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:

Mail-uri cu "Ce cred eu despre tine"

Tocmai primii de la 2 persoane diferite niste e-mail-uri foarte asemanatoare (diferenta e doar atasamentul).

http://img.greenbit.ro/uploads/d6de6...8f4171a904.PNG

Mesajul pare sa fie trimis local folosind serverle SMTP ale RDS-ului.

Cod:
    Received: from 81.196.12.70  (EHLO smtp.rdslink.ro) (81.196.12.70)   by mta195.mail.re3.yahoo.com with SMTP; Mon, 09 Feb 2009 11:34:05 -0800   
    Received: (qmail 3957 invoked from network); 9 Feb 2009 19:34:01 -0000
    Received:  from unknown (HELO nanananana) (79.117.197.8)   by smtp1.rdslink.ro with SMTP; 9 Feb 2009 19:33:49 -0000

A mai primit careva ceva in genul asta? Sfatul meu e sa nu deschideti atasamentele chiar daca trece de o scanare a antivirusului.
    import skynet;

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    ciudat mail
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:

Oldtimer icsul's Avatar icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta icsul este deja o vedeta
    Data de inscriere
    20-03-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    922
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1701
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    din cate vad, sunt .exe, deci sunt virusi

Coder adi.b's Avatar adi.b reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-05-2006
    Locaţie
    Craiova - Rovine
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de xTee Vezi mesajele
    din cate vad, sunt .exe, deci sunt virusi
    yeah asta vazui si eu, dar ma intereseaza mai mult sa vad ce amploare a luat acest fenomen.

ceva in genul: cate mail-uri de genul asta ati primit pana acuma, cand ati primit cele mai multe.

din cate vad pare a fi abia inceputul, de mult voiam sa observ cum se manifesta vectorii de infectie in mod real, asa ca orice informatie e binevenita.

multumesc!
    import skynet;

Participant Curse london's Avatar london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-05-2007
    Locaţie
    Pämânt , Europa ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    355
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1521
    Puncte CF
    192.0
    Usergroups:
    SPAM SPAM SPAM !

TREBUIE SA LE IGNORATI SI IN NICI UN CAZ SA ACCESATI FISIERELE EXECUTABILE !
    Pentru o viata sanatoasa recomandam sa consumati minim doi litri de red bull in fiecare zi !

Senior Member TYGER's Avatar TYGER este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Heaven
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    33
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Pozele alea executabile sunt generate de un program cu care poti afla parola de yahoo a unei persoane. Programul respectiv genereaza fisiere cu iconite .gif .jpg .png etc. cu extensia .exe, apoi il trimiti cui vrei sa-i aflii parola si dupa ce acea persoana ruleaza acea "poza" .. fisierul dispare. Cand se conecteaza la messenger, acel "virus" trimite celui care a creeat acel fisier un pm cu id-ul, ip-ul si parola celui infectat.

Asa cum spunea london IGNORATI astfel de mesaje

Rapper icelord's Avatar icelord va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    21-03-2006
    Locaţie
    deasupra
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    307
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    86
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    am primit si eu astfel de mail dar nu am deschis executabilele alea ca n-am fost curios...delete
    0764 923 895

De-al casei rodica2007's Avatar rodica2007 este o comoara de om rodica2007 este o comoara de om rodica2007 este o comoara de om rodica2007 este o comoara de om
    Data de inscriere
    15-06-2007
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    362
    Puncte CF
    44.0
    Usergroups:
    am primit si eu mail de la o colega care a zis ca l-a primit si ea si s-a trimis automat la toti, nu l-a trimis ea....si nu am stiut despre ce e vb...am downloadat atasamentul l-am scanat cu avg, nici un virus dar pe urma nu puteam sa-l mai streg de pe desktop..pana mi-am dat seama ca intrase in c:/windows si m-am dus frumos si i-am dat shift->delete de acolo....ca de fiecare daca cand aprindeam calc firewallu-ul imi zicea daca sa deschida apliactia respectiva sau nu si am dat cancel de fiecare data, si pe urma l-am sters....chiar nu inteleg care era faza....virus nu am in calc, sper :-S
    si oricum fata aceea nu a primit inapoi mail cu parola sau ip meu cum zicea cineva de mai sus...deci totusi care e faza?

Participant Curse london's Avatar london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-05-2007
    Locaţie
    Pämânt , Europa ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    355
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1521
    Puncte CF
    192.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de rodica2007 Vezi mesajele
    am primit si eu mail de la o colega care a zis ca l-a primit si ea si s-a trimis automat la toti, nu l-a trimis ea....si nu am stiut despre ce e vb...am downloadat atasamentul l-am scanat cu avg, nici un virus dar pe urma nu puteam sa-l mai streg de pe desktop..pana mi-am dat seama ca intrase in c:/windows si m-am dus frumos si i-am dat shift->delete de acolo....ca de fiecare daca cand aprindeam calc firewallu-ul imi zicea daca sa deschida apliactia respectiva sau nu si am dat cancel de fiecare data, si pe urma l-am sters....chiar nu inteleg care era faza....virus nu am in calc, sper :-S
    si oricum fata aceea nu a primit inapoi mail cu parola sau ip meu cum zicea cineva de mai sus...deci totusi care e faza?

pai n-o sa primeasca niciodata fata aia mail cu parola ta sau alte informatii.
    O SA PRIMEASCA CEL CARE A CREAT PROGRAMUL ALA MIC .
    Pentru o viata sanatoasa recomandam sa consumati minim doi litri de red bull in fiecare zi !

Addicted! aquarius's Avatar aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Locaţie
    In corcoduş
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    868
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    2148
    Puncte CF
    62.5
    Usergroups:
    Simplu mail-uri cu virusi atasati la ele pozele niciodata nu o sa aiba format .exe
    ...

Oldtimer Andrei's Avatar Andrei are ceva special... Andrei are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    752
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    176
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    si eu am primit unul. deleted.
    -
    e ca si cum ai spune nu unui Heineken rece...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: