Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Abtzibilde Turbo (sau altele)

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Wink Abtzibilde Turbo (sau altele)

Salut...ma intrebam...mai are cineva abtzibilde Turbo?Imi pare ca suna cumva ciudat "abtzibilde" dar...cel putzin asa le ziceam cand eram mic si e impropriu spus "stickere", pentru ca nu se lipesc.

Eu mai am cateva sute pe acasa si imi pare foarte rau ca la un moment dat, in prosteasca mea copilarie am aruncat in jur de 1000 de abtzibilde...

Asa ca...mai are cineva Turbo?

Am si cateva alte stickere sau abtzibilde mai vechi....(1000-2000)

Astept pasionatzi...sau nepasionatzi...care au

Senior Member TYGER's Avatar TYGER este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Heaven
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    33
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Din pacate, nu mai am abtibilduri Turbo, in schimb mai pastrez un catalog cu fotbalisti din campionatul intern de prin '94/'95.
    Chiar ma gandeam zilele trecute daca se mai fabrica guma turbo.

offtopic: Stie cineva cum se numeste parfumul cu care dau prin magazin cei de la Topsport? Parfmul miroase a guma turbo (corectati-ma daca ma-nsel)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Addicted! alyn08's Avatar alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    56
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    661
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de TYGER Vezi mesajele
    Din pacate, nu mai am abtibilduri Turbo, in schimb mai pastrez un catalog cu fotbalisti din campionatul intern de prin '94/'95.
    Chiar ma gandeam zilele trecute daca se mai fabrica guma turbo.

offtopic: Stie cineva cum se numeste parfumul cu care dau prin magazin cei de la Topsport? Parfmul miroase a guma turbo (corectati-ma daca ma-nsel)
    CWS Frutto
    http://www.craiovaforum.ro/diverse/o...tc-290517.html

si link-ul asta pt buna_seara!:http://www.mypictures.ro/utilizator/...sion=&pagina=0
    Last edited by alyn08; 10-02-2009 at 15:32.
    A 11-a porunca : SA NU FURI ! Guvernul Romaniei nu accepta concurenta !

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    alyn, il shtii pe cel care are colectzia? din cate vad nu e completa...nici a mea nu este
    as vrea sa mai fac rost de Turbo
    p.s. si eu am cu football, basket, mashini....muuuuuulte...chiar si cu desene animate unele.o sa ma uit curand sa spun exact ce am, dar pe mine ma intereseaza in special Turbo
    Last edited by buna_seara!; 10-02-2009 at 16:29.

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    eu inca mai am guma TURBO

Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Guma?! De unde?

Fan Stiinta Krypt0n's Avatar Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Krypt0n este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    24-09-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1543
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    3576
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de 11KPO Vezi mesajele
    Nu cred .

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de 11KPO Vezi mesajele
    mestecata si lipita sub birou? deaia mai am si eu
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    pffff...un teanc mai am si eu e intr-o punga...si inca mai au mirosu ala specific..na,e o amintire frumoasa
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

kandya, Trabook, Aetana! x3

Augen sagen mehr als Worte

Fan Stiinta supy's Avatar supy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-02-2008
    Locaţie
    In tramvai!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    371
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    am si acum frigiderul de al bunici plin de abtipilduri
    Last edited by supy; 10-02-2009 at 23:05.

Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    supy, sunt turbo,lipite cu scotch?

Fan Stiinta supy's Avatar supy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-02-2008
    Locaţie
    In tramvai!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    371
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    nu...sunt ca la mama lor

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:

Thumbs up

Citat Mesaj iniţiat de Krypt0n Vezi mesajele
    Nu cred .
    ba da vorbesc foarte serios daca vrei iti dau si tie cateva gume TURBO

dovada

Last edited by ion99; 10-02-2009 at 23:17.

Addicted! kyoto's Avatar kyoto nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-03-2007
    Locaţie
    ECU
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -17
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    guma turbo nu se facea in turcia?
    romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot

Visul romanesc, cosmarul europei

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    am avut si eu cand eram mic..le lipeam pe toate pe frigider ...nu am mai vazut de mult timp asa ceva...
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    11Kpo, sunt d-alea vechi?! De unde le ai?!
    p.s. Pentru "curioshi"...am 24 de ani...si nu conteaza ce varsta ai pentru a colectiona ceva...cred ca sunt destul de sanatoase hobby-urile...in general

Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    sunt new new de unde le am strict secret [marfa de contabanda]

Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    de ce ti-ai dori oare ca numai tu sa ai guma turbo?mie clar mi se pare o chestie ciudata. eshti anti-ajutor tu?! sau pur si simplu vrei sa le vinzi mai scump ?!
    cat ceri?!

Rapper Hi-Tek's Avatar Hi-Tek este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    24-07-2006
    Locaţie
    Prazilia
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    201
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    şi lipeam pe uşa de la frigider, pe birou, pe mobila din bucătărie, pe caietele de la şcoală, pe televizor, pe uşa pe la cameră şi prin alte locuri unde puteau fii la vedere. ultima dată când am văzut gumă turbo a fost la ţară, acum 2 ani, le dădeau rest în loc de monezi.
    regardelss what the haters say,
    imma get it anyway,
    imma gonna do my thing.

Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    moamaaaa ce mai era , era 10 lei bucata parca in pauze se faceau schimburi te cuplai cu altul dar o data se terminai seria ERAI CINEVA , umblam cu hartiuta la mine pe care notasem fiecare numar sa stiu care imi mai lipseste era tragedie mare daca ti le lua vreun tigan pe la scoala , guma o cumparam de la o tiganca grasa si urata care era vesnic la poarta scolii , culmea e ca pe langa ea mai era puradei care abia asteptau sa cumpere vreunul ceva si il inhatau imediat , mai erau si mere cu zahar ars .......amintiri.............mi-a confiscat invatatorul ()) aoleu cum suna asta ) vreo 50 d ebucati , am fost terminat , mai bine ma lasa repetent, se juca la zaruri pe ele , cred ca de aici generatia actuala de gambleri )) ,
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: