cand iau pe de tracker imi ia cu viteza de maxim 2500kb... acelasi torent luat de pe alt calc imi ia cu 3-4 mb... am luat si torrent 1.7.1 si tot nu merge...
cand iau pe de tracker imi ia cu viteza de maxim 2500kb... acelasi torent luat de pe alt calc imi ia cu 3-4 mb... am luat si torrent 1.7.1 si tot nu merge...
ai router ?
sau ai setat viteza maxima de dwn in utorrent sau alt program de limitare a vitezei de dwn/up ?
Amsolut la toate torrentele iti limiteaza viteza de dwn ?
exista 2 posiblitati:
hardware - o configuratie mai veche iti poate limita fizic viteza (10%)
ipoteza se poata elimina (partial) folosind un filebrowser gen total commander care iti afiseaza viteza de scriere pe hdd si sa copiezi un fisier (pe partitia pe care dwn cu utorrentul) din un dir in altul. Vezi viteza de scriere acolo.
Zic partial pt ca torrentul are alta modalitate de a scrie fisierele fata de un filebrowser.
software - din configuratia utorrent au pusa o limita la viteza de dwn sau ai instalat alt program de limitare a vitezei de dwn sau up
Incearca sa defragmentezi partitia pe care dwn cu torrentul. Incearca deasemenea ( ca ultima solutie) sa bifezi in setarile utorrent (doar ca test sa vezi cu cat dwn) optiunea PREALOCATE ALL FILES, si apoi sa dwn un torrent.
ce antivirus, firewall ai?
ce configuratie ai?
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
are legatura.
Conteaza:
- standardul de wifi pe care il suporta routerul si placa de retea wifi
- distanta intre router si placa de retea wifi
- obstacole, interferente in calea semnalului
- felul in care comunica dispozitivele intre ele(router,placa wifi) - cum se inteleg.
- numarul de conexiuni pe router.
Conexiunea prin lan la router e mai stabila, de aia si atinge viteza mai mare.
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
Viteza de 2 mb/sec e normala pentru conexiunea ta wireless, nu cred ca ai ce sa-i faci. De fapt valorile pe care le-ai mentionat le am si eu la transfer, pe wireless nu prea trec de 2mb/sec iar pe lan undeva pe la 6-7 mb/sec. Notebook-ul sta uneori chiar la mai putin de 1 m de router si are semnal excelent de unde deduc ca asta ar cam fi maximul. Totusi depinde si de router eu obtin valorile astea pe un MSI RG54SEII, inainte cu un Asus aveam valori putin mai mari pe wireless.
0723015479 id messenger: kalendele_grecesti
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: