Cine se casatoreste pe 14?

Banned myky99's Avatar myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om
    Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:

Cine se casatoreste pe 14?

E vorba de initiativa primariei de a oficializa pentru o zi relatiile dintre cuplurile craiovene.
    Stie cineva mai multe detalii, programare, caci banuiesc ca vor fi multe cereri.
    In fine, le urez si eu viitorilor miri casa de piatra, chiar daca e numai pt o zi.
    EU nu vreau sa ma casatoresc! dar pt amorezii din voi am deschis acest thread!
    Deci cine cunoaste mai multe detalii esre rugat sa posteze ,,poate avem amatori de astfel de casatorii printrei noi!
    http://www.gds.ro/Actualitate/2009-0...14%26tip=toate

Fan Stiinta supy's Avatar supy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-02-2008
    Locaţie
    In tramvai!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    371
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Trupele de la recitaluri sunt "speciale""
    "Programul festivalului mai cuprinde recitaluri ale lui Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi sau Nicu Alifantis."

frumoasa intiativa
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    m-aş căsători şi eu, da' n-am cu cine. aşa că cine se ofera, să dea pm.
    exclus aventurierelor, fetelor dă centru, fetelor cu mustaţă(doar daca şi-o dau jos ), baieţilor şi a lui gabu!

edit: dupa multitudinea cererilor, vreau sa mai adaug o categorie: fetele cu par pe spate si pe picioare. ma gingase creatii ale naturii, s-a inventat ceara.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Member snowie's Avatar snowie reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-09-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    94
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu am avut timp sa trec pe la muzeu, stie cineva cum se intra la spectacol? Pe baza de bilet, invitatie sau e intrarea libera?
    "Once out of nature I shall never take
    My bodily form from any natural thing"
    W.B.Yeats

Ceva misto

Addicted! Al3XxX's Avatar Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craioviţa Noo
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    475
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    345
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Aveam planuit cu prietena mea sa facem treaba asta anul asta, stiu ca era nevoie doar de buletinele fiecaruia...din pacate eu nu mai am cu cine

VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    69
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    nu merge casatoria cu minore

Banned annetteskye's Avatar annetteskye reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-08-2008
    Locaţie
    unde vreau
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    eu eu eu eu eu eu eu ca a sosit joi

Addicted! Al3XxX's Avatar Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om Al3XxX este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craioviţa Noo
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    475
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    345
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    esti minora

Banned reptyle5's Avatar reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    21-04-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    7266
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4185
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    m-aş căsători şi eu, da' n-am cu cine. aşa că cine se ofera, să dea pm.
    exclus aventurierelor, fetelor dă centru, fetelor cu mustaţă(doar daca şi-o dau jos ), baieţilor şi a lui gabu!

edit: dupa multitudinea cererilor, vreau sa mai adaug o categorie: fetele cu par pe spate si pe picioare. ma gingase creatii ale naturii, s-a inventat ceara.
    ce zici nu e aventuriera,nu umbla pe centru,n-are musata

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de reptyle5 Vezi mesajele
    ce zici nu e aventuriera,nu umbla pe centru,n-are musata
    ai numarul ei?
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    eu ma pun Nas daca vrea cineva sa se casatoreasca

Banned myky99's Avatar myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om myky99 este o comoara de om
    Data de inscriere
    01-03-2008
    Locaţie
    .....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    570
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    412
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de 11KPO Vezi mesajele
    La ce poza ai la profil ...nu as vrea sa fii nasul meu!

Glumesc man
    Liwiu : am una la bloc ..ii fac maine poza are vreo 120 kg si n are par decat pe burta !ceea ce tie iti place!

Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de myky99 Vezi mesajele
    La ce poza ai la profil ...nu as vrea sa fii nasul meu!

Glumesc man
    Liwiu : am una la bloc ..ii fac maine poza are vreo 120 kg si n are par decat pe burta !ceea ce tie iti place!
    de unde stii tu ma ce parti din anatomia femeii imi plac acoperite cu par?

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    clar il iau de aripa si la primar cu el,da sa-l mai buzunaresc bine inainte sa vad daca a luat inelu ala,daca nu,ma multumesc si cu o cina facuta de el
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

kandya, Trabook, Aetana! x3

Augen sagen mehr als Worte

Fan Stiinta FABBIANI's Avatar FABBIANI nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    18-01-2009
    Locaţie
    TERRA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    173
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    cica ne plimba si cu limuzina... I'm in

Troll harlequin's Avatar harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta harlequin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    13-08-2008
    Locaţie
    Random Access Memories
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    315
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1609
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de 11KPO Vezi mesajele
    atunci mie imi ramane postul de Mosic...
    Tanar si nelinistit.

Banned adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    18-08-2008
    Locaţie
    la Miotoci.
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    204
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1386
    Puncte CF
    16.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de cata TCL Vezi mesajele
    nu merge casatoria cu minore

fara minore.....zero distractie
    Last edited by adyytzu; 12-02-2009 at 23:30.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: