Treptat, tehnologia evolueaza, se fac noi descoperiri..v-ati gandit vreodata ca fiinta umana poate sa fie pusa in pericol?sa se intample ceva?
Credeti ca natura este un factor important pt rasa umana?
Treptat, tehnologia evolueaza, se fac noi descoperiri..v-ati gandit vreodata ca fiinta umana poate sa fie pusa in pericol?sa se intample ceva?
Credeti ca natura este un factor important pt rasa umana?
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Tehnologia e creata si dezvoltata de om, deci teoretic nu e facuta pentru a reprezenta un pericol, dimpotriva.
E bine ca stiinta evolueaza, problema e ca oamenii nu stiu sa se adapteze la evolutia asta si ca uneori nu o folosesc corect. Iar natura e un factor esential pentru noi, dar problema e aceeasi-nu stim sa o folosim in favoarea noastra.
On ira où tu voudras, quand tu voudras
Et on s'aimera encore lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille ê ce matin
Aux couleurs de l'été indien
Oamenii distrug ce fac cu mana lor.Părerea mea.
Pacat ca in domeniul acesta nu e valabila replica lu Darwin.Aici se pare ca tehnologia folosita de "unii" distruge si nu transforma.![]()
nimic
Stati linistiti ca nu suntem nici macar la 00,1 din apogeul tehnologieicand savanti vor reusi sa creeze nanotehnologia atunci putem spune cu adevarat ca suntem o civilizatie avansata tehnologic pentru ca daca cumva vom reusi sa cream nanotehnologia cu toate tehnologiile ei in acel moment ne putem auto intitula dumnezeu,lucru care il spun cu parere de rau
docamdata se cecreteaza intens in acest domeniu insa mai este putin pana va deveni stiinta.
Last edited by Magic-Man; 17-02-2009 at 01:16.
cred ca tehnologia a avansat si era si normal ,datorita setei de inavutire a unor oameni.
Ei va inarmeaza bratul ca sa loveasca-n voi(M. Eminescu).Tehnologia care apare la noi ,oamenii de rand este folosita de armatele marilor puteri, cu mult timp in urma.De exemplu,cei de la BMW si nu numai ,au planurile facute pe cativa ani buni inainte.
-Viata împarte negrul in mod echitabil: unora zile negre, altora icre negre.
-Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis. Radu Gyr
din moment ce inca mor 40 000 de oameni pe zi la nivel global atunci nu cred ca e tehnologia evoluata...armamentul este prea evoluat si sanatatea e praf...unele ramuri sunt prea si unele deloc
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
mai aveeeeeeeeeeeeeeem
http://www.youtube.com/watch?v=up5jmbSjWkw
nu prea am putut sa imi dau seama ce este sau daca este adevarat...
Tanar si nelinistit.
ce pot sa zic...mai devreme sau mai tarziu trebuie sa vina si Apocalipsa, fie ca ne autodistrugem, fie ca ne loveste un asteroid. Sa nu mai zic ca va, adica ne irosim minute pretioase discutand asta![]()
There is no such thing as destiny, there are only different choices
Top 10
The Way I 3D
PS: Am invitatii Lockerz pt doritori...PM me
If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.
Nu cred ca va fi ceva mai important inafara de perpetuum mobile care ar putea sa detroneze nanaotehnologia!!!intradevar nanotehnologia exista dar la un nivel inca mic,spre exemplu inca nu sa putut obtine un microcip prin rearanjarea atomilor de nisip+adaugarea unor elemente chimice care ar putea crea un micro cip!!!sau inca nu sa putut crea o particula de diamant prin rearanjarea atomilor unei particule de carbune sau viceversadeci nanotehnologia este doar la inceput si nu contine nimic concret si revolutionar.
in Romania nu este nici macar avansata, dar barim exagerata
Descarcati varianta potrivita: