Cred ca primesc saptamanal tot felul de masaje pe telefon de la orange sau div magazine cu ofertele si promotiile lor actuale! Au inceput sa devina f stresante, voi primiti astfel de mesaje?
Cred ca primesc saptamanal tot felul de masaje pe telefon de la orange sau div magazine cu ofertele si promotiile lor actuale! Au inceput sa devina f stresante, voi primiti astfel de mesaje?
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Probabil ti-ai lasat numarul cand te-ai inregistrat pe vreun site sau ceva de genul si site-ul respectiv a vandut lista cu numere de telefon unei firme de publicitate...
eu am sunt odata la 333 si mia dat un mesaj si dupa aceea imi dadea in continu cate 3 mesaje si am stins telefonu![]()
am primit si eu un mesaj de la altex(cica)
bineinteles ca nu am sunat la numarul de mi-l dadea pentru ca stiam ca e o mare teapa
mesaje gen altex primea un pr...a sunat la nr ala si nu i-a raspuns nimeni..am mai auzit de cazuri de-astea..daca nu ma insel cei de la altex au facut si un anunt public ca sunt tot felu de pers care incearca sa faca firma de ras cu genul asta de mesaje..si ca ei nu au nici un premiu
![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: