Mesaje stresante!

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:

Mesaje stresante!

Cred ca primesc saptamanal tot felul de masaje pe telefon de la orange sau div magazine cu ofertele si promotiile lor actuale! Au inceput sa devina f stresante, voi primiti astfel de mesaje?
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

Helper becks's Avatar becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    Probabil ti-ai lasat numarul cand te-ai inregistrat pe vreun site sau ceva de genul si site-ul respectiv a vandut lista cu numere de telefon unei firme de publicitate...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned THE BLACK DREAM's Avatar THE BLACK DREAM reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-01-2009
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    141
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Exclamation

eu am sunt odata la 333 si mia dat un mesaj si dupa aceea imi dadea in continu cate 3 mesaje si am stins telefonu

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de THE BLACK DREAM Vezi mesajele
    eu am sunt odata la 333 si mia dat un mesaj si dupa aceea imi dadea in continu cate 3 mesaje si am stins telefonu
    pe-asta nu am incercat-o...bine ca ai zis

Everybody lies 2shae's Avatar 2shae este o comoara de om 2shae este o comoara de om 2shae este o comoara de om 2shae este o comoara de om
    Data de inscriere
    18-02-2007
    Locaţie
    The dark side of the moon
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    386
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    am primit si eu un mesaj de la altex(cica)
    bineinteles ca nu am sunat la numarul de mi-l dadea pentru ca stiam ca e o mare teapa

Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de 2shae Vezi mesajele
    am primit si eu un mesaj de la altex(cica)
    bineinteles ca nu am sunat la numarul de mi-l dadea pentru ca stiam ca e o mare teapa
    mesaje gen altex primea un pr ...a sunat la nr ala si nu i-a raspuns nimeni..am mai auzit de cazuri de-astea..daca nu ma insel cei de la altex au facut si un anunt public ca sunt tot felu de pers care incearca sa faca firma de ras cu genul asta de mesaje..si ca ei nu au nici un premiu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: