ma gandesc sa cumpar acest lcd samsung 932 gw :http://www.dc-shop.ro/prod-14763-SAM...GRU%20WIDE.htm
pot gasi ceva mai bun la pretul lui?ma intereseaza mai mult culorile si fiabiliatatea decat diagonala si nu neaparat widescreen.
ma gandesc sa cumpar acest lcd samsung 932 gw :http://www.dc-shop.ro/prod-14763-SAM...GRU%20WIDE.htm
pot gasi ceva mai bun la pretul lui?ma intereseaza mai mult culorile si fiabiliatatea decat diagonala si nu neaparat widescreen.
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
nu mai gasesc monitorul asta,in schimb am gasit pe acesta:
http://www.pcfun.ro/Monitoare-LCD/Mo...D-Samsung-T200
e mai nou cica,are performante mai bune cel putin pe hartie,voi ce ziceti,e bun?cele din seria 2xxx is mai proaste nu?
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
are 2 ms e bunicel. Nu l-am vazut mergand dar, oricum e next generation samsung![]()
da,are timp de raspuns si contrast bun,cele mai bune cred,uitai sa intreb unde e fabricat,daca scrie romania adio
nop,asta crt de-l am acume din slovacia,iar in real primul era la fel iar altele din romania,alte tari nu.
deobicei se fabrică în ţările unde forţa de muncă e ieftină (China, malaiezia, taiwan, etc)... Şi totuşi.. 750 ron? Mi se pare cam mult, nu aş da mai mult de 500 ron pe un monitor![]()
Eu iti recomand LG W2284F-PF. Eu mi-am luat monitorul asta si sunt multumit de el... Iar eu am o problema cu LCD-urile, in urma cu ceva vreme imi luasem un LCD DELL E228WFP pe care l-am vandut dupa 2 saptamani pt. ca mi se pareau varza LCD-urile. Prin toamna am gasit LCD-ul asta si mi se pare super. Timp de raspuns bun, contrast bun, culori super, backlight bleeding redus, unghuri de vizibilitate foarte bune pt. un LCD.
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
asa pare,mai bun...dar e cu 180 de lei mai scump,si asta la 690 e cam mult..plus ca nu stiu unde e in craiova,nu cred ca pot scoate bani pt el.
eu am samsung made in romania si sunt multumit de el. am fost mandru sa-l gasesc in italia la vanzare![]()
eu am samsungul made in slovacia model 225mw![]()
il luai,e made in ungaria.inca nu il montai,ca a stat la frig,se aclimatizeaza acum,inca.intr-o ora o sa re-editez cu primele pareri.
am o intrebare pt coolerul stock de la procesor,e pe un amd x2 si nu are suruburi,doar niste plastice in acele gauri,cum il dau jos ca sa aspir radiatorul de praf?
am si eu niste intrebari la el si anume:
1.are rezolutia maxima 1680x1050@60hz,dar tot asta e si optima.este posibil,nu-i face rau daca sta la maxim?plus ca 60hz nu-mi strica ochii?altceva,in vista imi arata maxim 1280x1024,de ce?
2.daca e pe d-sub acum si nu pe dvi,ii poate face rau?
3.capacul care se pune la fire in spate(estetic),daca nu-l pun,se ventileaza mai bine,nu?
4.are ceva daca sta langa el emitatorul pt mausul fara fir?
5.daca tin geamul deschis ii face rau?e cam la 1 metru si ceva de el,noaptea de exemplu aerisesc bine dupa ce sting calculatorul.pot sa mai fac asta?
6.ce setari recomandati in general la contrast,luminozitate si alte setari?
1. nu-i face rau,e chiar recomadat; in cazul refresh-rate-ului , la lcd-uri e putin diferit fata de crt-uri , cei 60hz nu iti vor afecta ochii in aceeasi masura ca pe un crt. (vei fi afectat , dar incomparabil mai putin , 60hz sunt mai mult decat ok ).
2. nu ii poate face rau,dar e recomadat sa il tii conectat pe dvi , pentru o calitate a imaginii mai buna ; se poate ca tinandu-l pe dvi , sa se seteze singur la rezolutia optima (1680x1050) chiar si in vista.( sau macar sa fie deblocata optiunea )
3. nu raspund ca nu stiu
4. la fel ca la 3
5. nu ii face rau , numai sa nu-l tii in frig la propriu ; eventual s-ar putea sa paraie un pic plasticul carcasei la schimbarile de temperatura , sa nu te sperii
6. setarile fa-le in asa fel incat sa nu te deranjeze pe tine , sa nu te simti obosit cand il folosesti ; daca nu esti obisnuit cu monitoare mari iti va lua ceva timp sa te "acomodezi" cu el , dar in 1-2 sapt veti deveni prieteni.
bafta
Daca ai intrare DVI la monitor e pacat sa nu o folosesti.
DVI - digital video input
Pe iesirea DSUB ai semnalul convertit din digital in analog iar in monitor, pt. ca LCD-ul lucreaza cu semnal digital, o sa ai iarasi conversia din analog in digital. Asa ca cel mai bine folosesti intrarea DVI, imaginea o sa fie mai clara pentru ca eviti aceste conversii.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: