Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Guvernul a redus taxa auto de primă înmatriculare cu o treime

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:

Guvernul a redus taxa auto de primă înmatriculare cu o treime

Premierul Emil Boc a declarat după şedinţa de Guvern de astăzi că taxa de poluare s-a redus cu o treime şi că maşinile cumpărate înainte de 15 decembrie 2008 pot fi înmatriculate pe baza vechilor prevederi, de dinaintea triplării acesteia.

"Am redus taxa de poluare pentru autovehicule cu o treime. Am reglementat şi situaţia maşinilor care au fost cumpărate înainte de 15 decembrie 2008, care nu au fost înmatriculate între timp şi care pot fi înmatriculate pe baza legii din iulie, la cuantumul de atunci al taxei. Dacă şi-au înmatriculat maşina între timp vor primi diferenţa de taxă pe care au achitat-o", a declarat Emil Boc.

Noua reglementare va intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Member patko's Avatar patko reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-02-2009
    Locaţie
    Daca ghici iti dau o bomboana
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    nus normali, o data scad taxa, o data cresc, nici ei nu mai stiu ce vor.eu zic sa nu mai fie taxa.
    http://ebul.ro/ - pagina de start a Romaniei!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Spammer tutza20's Avatar tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1136
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    2177
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Ce veste buna,de cand asteptam sa-mi inmatriculez si eu masina...si a mea e adusa pe 1 decembrie in romania...asa ca o platesc peaia din vara nu???
    God must be a Rottweiler

2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de patko Vezi mesajele
    nus normali, o data scad taxa, o data cresc, nici ei nu mai stiu ce vor.eu zic sa nu mai fie taxa.
    Aşa ar fi cel mai bine. Totuşi nu cred că voi vedea vreodată asta

Citat Mesaj iniţiat de tutza20 Vezi mesajele
    Ce veste buna,de cand asteptam sa-mi inmatriculez si eu masina...si a mea e adusa pe 1 decembrie in romania...asa ca o platesc peaia din vara nu???
    Da pe cea din vară
    Last edited by MagicUser; 18-02-2009 at 18:47. Motiv: Automerged Doublepost

Senior Member blondu''s Avatar blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor blondu' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    04-12-2008
    Locaţie
    Minas Tirith
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    597
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    578
    Puncte CF
    28.0
    Usergroups:
    ba astia nu stiu de capu lor uni fac intr-un fel ceilalti fac in alt fel si pana la urma iese o mare aiureala cum e defapt cam prin toate institutiile guvernamentale la ora actuala fiacere face ce e bine pentru el si sa isi ia el cat mai multi bani si ce o sa ramana dupa el nu mai conteaza ca o sa vina altii care trebuie sa sa descurce ca nu mai e problema lui si in felul asta o sa ajungem fix niciunde si peste 10 ani tot la acelasi nivel o sa fim fata de cei din vestul europei
    #rezist

Senior Member bogdans reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2634
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    0.0
    ba daca scad astia taxa,iar vindeti masinile la pret de nimic!iar apar toate vechiturile prin oras!scad taxa si maresc impozitele si asigurarile...pt ce?ca sa ia lumea o rable ieftine,sa inmatriculeze toate deseurile?

Fan Stiinta FABBIANI's Avatar FABBIANI nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    18-01-2009
    Locaţie
    TERRA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    173
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de bogdans Vezi mesajele
    ba daca scad astia taxa,iar vindeti masinile la pret de nimic!iar apar toate vechiturile prin oras!scad taxa si maresc impozitele si asigurarile...pt ce?ca sa ia lumea o rable ieftine,sa inmatriculeze toate deseurile?
    Ai si tu dreptatea ta, Romania va deveni o "ghena de gunoi auto", prin intrarea in tara a masinilor mai vechi de 10 ani. Dar asta e, din dorinta prea mare de a avea o masina nu ne mai uitam sau ne facem ca nu ne uitam la vechimea masinii. Cât despre taxa cu triplarea, reducerea sau ce o mai urma ce sa zicem...numai in Romania se poate intampla asta. Romania tara tuturor posibilitatilor.

Banned wrc's Avatar wrc este placut de toti wrc este placut de toti wrc este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Deutchland / Aschaffenburg
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5004
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    283
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FABBIANI Vezi mesajele
    Ai si tu dreptatea ta, Romania va deveni o "ghena de gunoi auto", prin intrarea in tara a masinilor mai vechi de 10 ani. Dar asta e, din dorinta prea mare de a avea o masina nu ne mai uitam sau ne facem ca nu ne uitam la vechimea masinii. Cât despre taxa cu triplarea, reducerea sau ce o mai urma ce sa zicem...numai in Romania se poate intampla asta. Romania tara tuturor posibilitatilor.
    daca astia vor continua cu taxele romania tot va continua sa fie groapa masinilor vechi si vom continua sa imbogatim bulgarii.

STIE CINEVA CAND APARE IN MONITORUL OFICIAL NOUA TAXA?

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    e bine venita vestea ...era cazul sa mai scada si ei taxa auto
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    412
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FABBIANI Vezi mesajele
    Ai si tu dreptatea ta, Romania va deveni o "ghena de gunoi auto", prin intrarea in tara a masinilor mai vechi de 10 ani.

trebuie sa intelegi tu si cu tariceanu ca NOI NU SUNTEM GERMANIA,FRANTA,ITALIA sau alte tari veste-europene super dezvoltate, noi suntem EST-Europeni, oameni mai saraci care doar ce am scos capul din comunism, este normal sa avem masini mai vechi de 10 ani, chiar si de 15. Nu vad nici un lucru rau in asta, doar poluarea, dar asta oricum este inevitabil...
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Banned wrc's Avatar wrc este placut de toti wrc este placut de toti wrc este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Deutchland / Aschaffenburg
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5004
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    283
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    am inteles bine sau mai trebuie si acordul celor de la UE pt a intra in vigoare aceasta taxa?

Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    412
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    "ai o gandire de tot rahatu.scuza-mi expresia, dar cum poti spune asa ceva? "Oricum e poluare, hai sa facem si noi mai multa" damn "

poti sa imi dai si pm sa stii

faceam referire la faptul ca 1000-2 de masini nu conteaza foarte mult, oricum la capitolul asta suntem varza ca tara si vor mai trece 5-10 ani pana sa ajungem la standarde
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Member Shredder's Avatar Shredder reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-06-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    170
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    30.0
    Nu vi se pare exagerat, numai putin, ca intr-o tara cu salariu mediu de 350 de euro sa se ceara aberatiile astea de taxe de 6000 de euro? Eu ma uit ca zilnic salariu meu scade raportat la euro, CAS-ul creste, mai scade putin salariu, impozitu pe locuinta creste, toate preturile cresc, dobanzile cresc si platesc rate din ce in ce mai mari. Si nici tutun nu mai am voie ca se dubleaza pretu. Ba oameni buni puneti mana si munciti si apoi tipati ca e poluare. Sa vedeti si voi valoarea lu banu, ala castigat din munca voastra de 10-12 ore pe zi. Sa-i vezi cum se duc numai pe haleala si impozite, cum nesimtiti astia iti ia din ei fara jena ca doar e criza. Lasati-o dracu de poluare ca din q7 sau x5 cu recirculare a aerului nu se vede. Nici masina nu pot sa am pentru ca nu mai e de unde sa fure astia? Nu pot iesi la iarba verde, la pascut, la pescuit, la ceva, pentru ca nu vreau sa dau toti banii pe o masina noua care sa va satisfaca voua ochiul de fin cunoscator in estetica auto (ochiul critic banuiesc, ca celalalt e chior). Sau sa nu va zgariie delicatul organ al mirosului, atrofiat de aburii de whiskey. Ati auzit si voi un cuvant la moda, e misto sa fii ecologist acum. Misto ar fi daca ati face ceva in privinta asta, nu sa ragaiti pe aici si prin alte parti. Mai ganditi si voi inainte de a scrie ceva.
    On topic: era greu de anticipat. Grea decizie, ei chiar s-au caznit sa scoata o varianta de taxa care sa impace pe toata lumea. Au facut calcule peste calcule, au vazut impactul asupra bugetului, asupra mediului, au calculat de cati pomi e nevoie pentru a contracara poluarea, au anticipat cursu euro, au facut pe dracu sa-i ia. Ce idioti, ce dobitoci ........

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Thumbs up

Si pana la urma cat trebuie sa platesc pentru o masina de 1,6mc, Euro 3, an de fabricatie 2004?

De-al casei Shiro's Avatar Shiro reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    931
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Dar ce masina sa isi permita ma romanul la salariul mediu.. acum sincer? Daca imi raspunzi sa mearga pe jos sau cu autobuzul esti un cocalar. Da e ok sa folosesti cat mai mult in oras transportul in comun ... dar cate o data job-ul sau alte necesitati nu iti permit sa faci asta. Cand om avea si noi salarii de 2000 de euro pe luna ca in alte parti o sa ne permitem sa ni le luam noi, pana atunci tii le ei second... asta e.
    Treaba ca au scazut taxa... de la de 3 ori cat era inainte pana la 2 doua ori e gandita. Nu s-au mai inmatriculat aproape deloc masini second... iar asta nu inseamna ca nu cumpara lumea in continuare... ci doar ca le inmatriculeaza pe Bulgaria, platind taxe la ei, contibuind la economia lor. Acum le permit totusi unora sa mai inmatriculeze... deci sa mai incaseze cateva taxe totusi... mai putine dar mai mari.
    Sa scoata taxa de tot nu se poate (pentru a ajuta industria auto din Romania) mai ales ca suntem in recesiune... si se incearca sa stopeze cat ai mult aducerea rablelor. Acum nu mai esti pe timpul comunismului... iti inmatriculezi masina altundeva daca aici nu iti convine. Sunt si cateva riscuri dar asta e.
    Toti ne-am dorim sa nu mai existe taxe si impozite deloc... dar daca nu ar mai exista de unde ar mai plati salariile si pensile (la bugetari)? de unde si-ar mai trage si ei ... faptul ca ele sunt prea mari e alta discutie. O sa ajunga sa impoziteze si aierul pe care il respiri ... ar cam trebuii o mica taxa si acolo, nu?
    Sunt multe fabrici care poluau la greu ... daca nu era UE sa le interzica funcionarea sub anumite limite ... mergeau asa mult timp de acum in colo... iar pe altea nu le vede statul.
    Traiesti in Romania si asta iti ocupa tot timpul.
    Last edited by Shiro; 19-02-2009 at 03:07.
    Y! shiroyoo
    Cosmote: 0767307515

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de MagicUser Vezi mesajele
    Premierul Emil Boc a declarat după şedinţa de Guvern de astăzi că taxa de poluare s-a redus cu o treime şi că maşinile cumpărate înainte de 15 decembrie 2008 pot fi înmatriculate pe baza vechilor prevederi, de dinaintea triplării acesteia.

"Am redus taxa de poluare pentru autovehicule cu o treime. Am reglementat şi situaţia maşinilor care au fost cumpărate înainte de 15 decembrie 2008, care nu au fost înmatriculate între timp şi care pot fi înmatriculate pe baza legii din iulie, la cuantumul de atunci al taxei. Dacă şi-au înmatriculat maşina între timp vor primi diferenţa de taxă pe care au achitat-o", a declarat Emil Boc.

Noua reglementare va intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

e foarte bine ce au facut dar nu indeajuns de bine. Normal taxa ar trebui sa fie 0 ca si in alte tari ex: Bulgaria

Addicted! ScooterTAF's Avatar ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    670
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    2694
    Puncte CF
    7.5
    Citat Mesaj iniţiat de 11KPO Vezi mesajele
    e foarte bine ce au facut dar nu indeajuns de bine. Normal taxa ar trebui sa fie 0 ca si in alte tari ex: Bulgaria
    Nici in BG nu e taxa 0 .....esti informat gresit. este o taxa. ..destul de mica pt masinile ce nu depasesc 160 de cai , pe urma se schimba treaba... la ei nu se tine cont de ce euro este masina...

Cat despre poluare....nu sta pe loc! poluarea nu tine cont de granitele unei tari ...ea se misca odata cu norii fratilor nu sta deasupra Craiovei toata!

Au luat voturile de la oameni si acuma ii amagesc cu taxa dubla...ca asa a ramas au redus`o cu 33% nerusinatii. Daca romanul ar avea salariu bun si credite avantajoase la banci ca`n alte tari normal ca si`ar lua masini Euro 4 Euro 5 ....dar daca nu are...trebuie sa se miste nu? Eu cred ca este mai sa se miste cu o masina Euro 2 din 95 96 ---2000 din ce an e ea...decat sa mai mearga cu Dacia cu Oltcit...sau alte marti non-euro care sunt deja inmatriculate.
    Somnul ratiunii naste monstrii!

Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...

Addicted! aquarius's Avatar aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Locaţie
    In corcoduş
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    868
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2148
    Puncte CF
    62.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ScooterTAF Vezi mesajele
    Nici in BG nu e taxa 0 .....esti informat gresit. este o taxa. ..destul de mica pt masinile ce nu depasesc 160 de cai , pe urma se schimba treaba... la ei nu se tine cont de ce euro este masina...

Cat despre poluare....nu sta pe loc! poluarea nu tine cont de granitele unei tari ...ea se misca odata cu norii fratilor nu sta deasupra Craiovei toata!

Au luat voturile de la oameni si acuma ii amagesc cu taxa dubla...ca asa a ramas au redus`o cu 33% nerusinatii. Daca romanul ar avea salariu bun si credite avantajoase la banci ca`n alte tari normal ca si`ar lua masini Euro 4 Euro 5 ....dar daca nu are...trebuie sa se miste nu? Eu cred ca este mai sa se miste cu o masina Euro 2 din 95 96 ---2000 din ce an e ea...decat sa mai mearga cu Dacia cu Oltcit...sau alte marti non-euro care sunt deja inmatriculate.
    Ai dreptate dar ce sa faci ... astia se mira pe ce sa mai puna taxe oricum este un lucru bun ca au mai redus din taxa cu 33%
    ...

Senior Member mistreku's Avatar mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    2068
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    MDA, DECI INCA O TEAPA! in caz ca va bucurati tare (cei cu masinile dinainte de 15 dec - si cazul meu de altfel), VESTI PROASTE! se plateste taxa veke, doar in cazul in care ati cumparat masina PERSONAL din germania, inainte de 15 dec. daca ati cumparat-o din tara, de la altcineva care a adus-o, platiti taxa dubla, indiferent cand ati cumparat-o (inainte sau dupa 15).

Addicted! aquarius's Avatar aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Locaţie
    In corcoduş
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    868
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2148
    Puncte CF
    62.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de mistreku Vezi mesajele
    MDA, DECI INCA O TEAPA! in caz ca va bucurati tare (cei cu masinile dinainte de 15 dec - si cazul meu de altfel), VESTI PROASTE! se plateste taxa veke, doar in cazul in care ati cumparat masina PERSONAL din germania, inainte de 15 dec. daca ati cumparat-o din tara, de la altcineva care a adus-o, platiti taxa dubla, indiferent cand ati cumparat-o (inainte sau dupa 15).
    Smecherie ai vinzi celui care ti-a adus masina inapoi el o inscrie si ti-o vinde tie inapoi
    ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: