Persoana care are nevoie se numeste Bloju Ion.
Este nevoie de un donator care sa nu fi avut niciodata hepatita.
Donatia se va face in schimbul unei sume de bani.
Pentru mai multe detalii sunati la 0744574580.
Multumesc!
Persoana care are nevoie se numeste Bloju Ion.
Este nevoie de un donator care sa nu fi avut niciodata hepatita.
Donatia se va face in schimbul unei sume de bani.
Pentru mai multe detalii sunati la 0744574580.
Multumesc!
am auzit k si dak ai tatuaj nu poti dona .....
nu se poate dona sange daca ai tatuaj..nu se accepta![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
cand am fost sa donez anu trecut in fata mea era un baiat caruia i-a fost luat sange chiar din mana pe care avea tatuaj, avea tatuaj putin deasupra cotului, un tatuaj mare, nu l-a bagat nimeni in seama, l-au intrebat daca are si a zis nu, ala avea si "pirs" in vreo 3 locuri si n-a contat
Vezi ca poti sa ceri si grupa 0, este donator universal.
Eu sunt grupa 0 si ii donez eu sange, NU i-l vand.
Numai sa nu fie spam de pe messenger, motiv pentru care nu am de gand sa sun la acel numar.
Daca intr-adevar stii ca e un caz serios, pt cineva care intr-adevar depinde de acest sange, te rog sa-mi dai detalii prin pm.
Sangele nu ar trebui sa fie de vanzare...
Last edited by Thrud; 21-02-2009 at 18:21.
Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
Chiar este grava situatia. Am sunat, si mi s-a spus ca nu mai este nevoie de grupa mea, 0, deoarece alte grupe primite de acest om erau folosite de spital la schim pe grupa necesara - AB4. Ideea e ca grupa din urma este primtre cele mai rare si spitalul nu mai este dispus sa dea AB4 la schimb pe alte grupe.
De asemenea, stiam ca grupa mea e donator universal, dar se pare ca exista niste cazuri speciale in care nu se tine cont de asta. Imi pare rau ca n-am putut sa ajut...
Cat despre cazul din thread, nu este minciuna, chiar este o situatie grava.
Fac apel si eu la simtul civic... Nu se moare din donat sange, iar la barbati chiar este indicat sa faca acest lucru pentru propria sanatate - o circulatie sangvina mai buna.
Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
eu am AB4 , insa nu sunt in oras , ajung miercuri daca mai este nevoie donez -FARA BANI
stai ca mi-am adus aminte un amanunt , nu stiu daca am RH negativ sau pozitiv .........daca am ab rh negativ totusi pot dona?
poi da da aici nu este vorba de tatuaji este vorba de un donator de sange!!!![]()
eu daca am avut hepatita la ...6 ani nu am voie sa donez?![]()
offtopic: AB4 e acceptor universal, cum 0 e donor universal. deci chiar nu conteaza grupa de sange, importanta e donarea, e compatibil cu orice grupa de sange atat timp cat are RH pozitiv.
p.s. hep.A, nu pot ajuta...
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
trebuie AB4 rh pozitiv. daca te duci la spitalul nr1 iti vor spune daca ai rh pozitiv sau negativ.
cazul este urgent...
Conditiile sunt urmatoarele:
- vârsta cuprinsă între 18 şi 45 ani
- greutate minimă - 58 kg fetele şi 60 kg băieţii
- să nu fi avut sau să nu aibă următoarele boli: hepatită (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, epilepsie, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă sau - tensiune peste 18 mmHg, boli de piele, miopie - 6 dioptrii.
-sa nu fi luat antibiotice in ultimele 2 luni
- să nu fi suferit în ultimele luni intervenţii chirurgicale
- femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală.
- să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 24 de ore înaintea donării.
Last edited by n0_xs; 25-02-2009 at 16:20. Motiv: Automerged Doublepost
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa!!!C'est la vie toujours passive,
C'est la femme toujours naive.
C'est la vie toujours diverse,
C'est la femme toujours perverse!
esti sigura cu antibioticele? eu iau constant in ultimele 2 saptamani , pentru gingii inflamate, inseamna ca nu pot dona
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: