Sunteti de acord cu razbunarea Tigrilor lui Arkan in cazul Cozma? Ar trebui sa avem si noi tigrii nostri, sau mai bine zis ,sunteti de acord cu dinte pt dinte?
Sunteti de acord cu razbunarea Tigrilor lui Arkan in cazul Cozma? Ar trebui sa avem si noi tigrii nostri, sau mai bine zis ,sunteti de acord cu dinte pt dinte?
"Tigrii lui Arkan" = o grupare paramilitară (?), condusă de Zeliko Raznatovici, zis Arkan, care ar vrea să-i jupoaie un pic pe cei care l-au omorât pe Marian Cozma.
Strict la subiect: nu sunt de acord cu asta, însă criminalilor le-aş da închisoare pe viaţă, fără drept de eliberare condiţionată după X ani.
D13Z6
foc de paie, eu zic ca nu o sa se intample nimic si criminalii aia o sa se plimbe bine mersi din nou pe strazile din ungaria fara probleme
restul e doar presa, sa aiba si ei ce sa scrie pe prima pagina
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Nu m-ar deranja ca Arkan sa-si hraneasca tigri cu cativa din criminalii aia...desi nu cred ca o sa se intample asa ceva...
Pe pamant avem de toate,
Si mai bune si mai rele....
ar fi bine daca ar mai exista razbunarea tigrilor lui Arkan ...
sunt de acord cu "dinte pentru dinte " pentru ca alfel nu invata lumea ce inseamna ala Respect![]()
daca e pe asa...facem o cheta si ii chemam si pe la noi?:?
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
sa fiu de acord?
mi s-ar parea de o ipocrizie crunta ca sa fiu de acord cu niste criminali doar pentru ca ucid alti criminali.
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
asa si ce treaba am eu cu astia ? politia sa faca ce are de facut... ce treaba avem noi cu ei![]()
Tanar si nelinistit.
Fă tu primul pas !![]()
D13Z6
Gabi...daca as avea sustinerea romanilor as face. Dar singur impotriva a 1000 ce poti face?
Sprijinul meu, ca român, cu siguranţă nu l-ai avea. Nu fac discriminări rasiale, nu umblu prin locuri frecventate de ţigani şi nu am nici un fel de tangenţă cu ei.
Nu suntem justiţiari să ne facem dreptate cu parul. Este treaba altora (poliţia, în primă fază, apoi procurorii şi judecătorii) să îi pună acolo pe cei care merită unde le este locul. Până cei menţionaţi în paranteză, mai exact ultimele 2 categorii, nu-şi vor face treaba, poţi să-ţi doreşti tu şi oricare altul să faceţi epurare etnică, dar nu veţi rămâne decât cu dorinţa. Sau veţi ajunge, Doamne fereşte, după gratii, pentru cine ştie ce fapte prosteşti.
PS: pardon, nu ştiam că Arkan, ăsta cu tigrii, a murit; am căutat în grabă informaţii.
D13Z6
eu is de acord cu razbunarea asta, daca ei nu au avut omenire in ei, si l-au omorat, erau 30 contra el si si atunci ca un soarec din spate, si pe neasteptate, atunci merita si ei ca sa fie executati ca niste caini![]()
http://ebul.ro/ - pagina de start a Romaniei!
sunt de acord cu "dinte pt dinte" ucigasii trebuie sa plateasca pt faptele lor
De'ar fi si pe la noi niste tigrii dinastia, ar avea ei treaba prin lunca...![]()
sa stii ca romanii nu seamana deloc cu sarbii ......sarbii nu mananca rahat......sarbii au preferat sa isi distruga tara decat sa fie carpele americanilor .............spre deosebire de noi care.......................................inaintasii nostri s-ar rasuci in mormant sa vada pamantul pe care l-au castigat cu sange , bogatiile tarii jefuite de SMECHERI .............vezi cazuL cel mai recent INSULA SERPILOR
Last edited by subZero; 23-02-2009 at 11:01.
1. Arkan a murit de mult (cred ca sunt deja 10 ani de atunci). Nu stiu daca Tigrii lui mai exista. Oricum, ca fiecare sarb care a luptat impotriva americanilor si Arkan a fost considerat criminal de razboi (v. Slobodan Milosevici sau Radovan Karagici). Asa incat armata sa proprie (asta inseamna de fapt grupare paramilitara) nu cred ca se afla in legalitate acum. Daca mai exista activeaza cumva underground.
2. Sarbul care a fost afectat in scandalul respectiv a fost decat ranit, a scapat si acum e bine merci in tara lui. O echipa din Serbia deja a depus actele pentru transferul sau si am inteles ca ungurii i-au dat acceptul sa joace in Iugoslavia.
3. Sarbii nu prea iubesc romanii si nu cred ca exista vreun sarb care si-ar pune pielea la saramura pentru ca un roman a murit in Ungaria. Noi i-am tradat pe ei in razboiul cu americanii si de atunci nu ne scot din "neam de curve". Ceea ce si suntem de altfel fiindca nu am putut sa ducem vreodata un razboi cap-coada. Noi mereu ne-am schimbat optiunile in functie de directia din care batea vantul (v. WWII sau WWI).
4. Acest zvon a fost lansat ca sa mai aduca aminte celor din zona ca a existat un Arakan. Faptul ca noi asteptam o razbunare din partea lor dovedeste cat suntem de naivi. La fel cum am asteptat americani 50 de ani dupa sfarsitul WWII si nu au venit nici pana azi in Romania.
5. Este foarte rau ca noi nu suntem capabili sa ne facem dreptate singuri si ca nu avem forta diplomatica sa convingem autoritatile maghiare sa faca lumina in cazul lui Marian Cozma. Este rau ca nu avem nici macar posibilitate sa facem o ancheta pe cont propriu in acest caz. Legal ar trebui sa existe o agentie de detectivi particulari care sa mearga la unguri si sa descopere faptasii. Dar la noi detectivii particulari se ocupa de "Tradati in dragoste" si de intrarile la discoteci. Asta le e nivelul si nu ai ce face.
6. Nu sunt de acord cu "ochi pt ochi si dinte pt dinte". Daca exista justitie aceasta trebuie sa isi faca datoria. Daca nu sa-si recunoasca public neputinta si sa fie schimbat ministrul justitiei. Aceeasi solutie si in cazul ministerelor de interne si de externe ale Romaniei.
Nu s a inteles prea bine ideea cu sarbii,nu este vb de celebrii tigrii, ci de fosti membrii ai gruparii, condusi de generalul in rezerva Milan Nestorovici,iar acest ajutor nu vine din dragoste pt romani, dupa cum spunea si Che am fost singura tara care a garantat americanilor spatiul aerian fara restrictii, ci pe fondul unei aproprieri a Dreptelor europene si a relatiile dintre Garda Maghiara si SRS (Partidul Radical Sarb).
Romania este incapabila de a duce o politica interna si externa bine conturata si in interesul populatiei, acestea sunt momente cand realilez ca extrema nostra dreapta este mult prea slaba pentru a avea un cuvant de spus ,tocmai cand este nevoie, nu numai la marsurile gay.
PS: sa i omoare pe toti, daca incep din Lunca ar fii cel mai bine.
Extaz, moarte si rock'n roll
u blew my mind, now blow me!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: