BsPlayer + Vista x64

Mintrubber AlinRazvan este o comoara de om AlinRazvan este o comoara de om AlinRazvan este o comoara de om AlinRazvan este o comoara de om
    Data de inscriere
    21-12-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    405
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    327
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:

BsPlayer + Vista x64

Am o mica problema cu BSplayer, am versiunea crack-uita 2.34.980 impreuna cu Visa Ultimate x64 SP1. Problema e urmatoarea: nu vrea de nicio culoare sa redea sunetul pe toate canalele, 5.1. Filmele stiu ca sunt "pe" 5.1 fiinda pot sa le vad cu windows media player si se aude in regula, in schimb cu bsplayer...nu. M-as uita doar cu media player...sau i-tunes..sau winamp, dar chestia e ca filmele hd le poate reda doar bsplayer... la restul playerelor primesc eroare. La setarile bsplayerului degeaba umblu ca nu se salveaza...Am zis mai sus ca am versiunea crackuita - aceeasi problema o aveam si cu versiunea free - deci nu e le la crack... Nu stiu ce sa fac... please help..e desctul de deranjant

Member Pokemon's Avatar Pokemon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-10-2005
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    106
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    2.0
    Nu poti sa vezi fime HD cu VLC, KMPlayer, Media Player Classic, Gom Player? Nu prea pot sa cred, dealtfel HD inseamna mai mult codecul h.264, nu e un format anume ci o chestie de marketing iar daca ai instalat codecurile adecvate totul merge struna. Nu depinde de Bsplayer, de exemplu instaleaza codecul CoreAVC pentru decodarea filmelor H.264 care a ajuns la versiunea 1.9 si se gaseste pe tracker, ofera suport pentru tehnologia CUDA de pe placile video mai noi de la Nvidia.
    0723015479 id messenger: kalendele_grecesti
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member valix's Avatar valix reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-11-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    122
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Pokemon Vezi mesajele
    Nu depinde de Bsplayer, de exemplu instaleaza codecul CoreAVC pentru decodarea filmelor H.264 care a ajuns la versiunea 1.9 si se gaseste pe tracker, ofera suport pentru tehnologia CUDA de pe placile video mai noi de la Nvidia.
    Sau K-lite codec pack si nu vei mai avea probleme de ganul asta.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: