Premiile OSCAR 2009

Newcomer BeBeLe's Avatar BeBeLe reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

Premiile OSCAR 2009

Marele campion de anul acesta de la Premiile Oscar este filmul "Slumdog Millionaire" care a obtinut nu mai putin de opt statuete.

Cel mai bun film: "Slumdog Millionaire"

Cel mai bun regizor: Danny Boyle - "Slumdog Millionaire"

Cel mai bun actor: Sean Penn - "Milk"

Cea mai buna actrita: Kate Winslet - "The Reader"

Cel mai bun actor - rol secundar: Heath Ledger - "The Dark Knight"

Cea mai buna actrita - rol secundar: Penelope Cruz - "Vicky Cristina Barcelona"

Cel mai bun film strain: "Departures" (Japonia)

Cel mai bun scenariu adaptat: "Slumdog Millionaire" - Simon Beaufoy

Cel mai bun scenariu original: "Milk" - Dustin Lance Black

Cel mai bun film de animatie: "WALL-E" - Andrew Stanton

Cea mai buna scenografie: "The Curious Case of Benjamin Butto" - Donald Graham Burt, Victor J. Zolfo

Cea mai buna imagine: "Slumdog Millionaire" - Anthony Dod Mantle

Cel mai bun mixaj de sunet: "Slumdog Millionaire" - Ian Tapp, Richard Pryke, Resul Pookutty

Cel mai bun montaj de sunet: "The Dark Knight" - Richard King

Cea mai buna coloana sonora: "Slumdog Millionaire" - A.R. Rahman

Cel mai bun cantec: "Jai Ho" - "Slumdog Millionaire" (A.R. Rahman, Sampooran Singh Gulzar)

Cele mai bune costume: "The Duchess" - Michael O'Connor

Cel mai bun documentar: "Man on Wire" - James Marsh, Simon Chinn

Cel mai bun documentar - scurtmetraj: "Smile Pinki" - Megan Mylan

Cel mai bun montaj: "Slumdog Millionaire" - Chris Dickens

Cel mai bun machiaj: "The Curious Case of Benjamin Button" - Greg Cannom

Cel mai bun scurtmetraj - animatie: "La Maison en Petits Cubes" - Kunio Kato

Cel mai bun scurtmetraj: "Spielzeugland" - Jochen Alexander Freydank

Cele mai bune efecte speciale: "The Curious Case of Benjamin Button" - Eric Barba, Steve Preeg, Burt Dalton, Craig Barron

Ce parere aveti?
    Last edited by BeBeLe; 23-02-2009 at 14:16.
    Pe pamant avem de toate,
    Si mai bune si mai rele....

Addicted! ScooterTAF's Avatar ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    670
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    2694
    Puncte CF
    7.5
    Bine ca s`au afisat aici ca eu nu a vazut oscarurile aseara ma bucur pt filmul asta, Cel mai bun film de animatie: "WALL-E" - Andrew Stanton

Si da... Cel mai bun film: "Slumdog Millionaire" meritat oscar!
    Somnul ratiunii naste monstrii!

Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    dupa ce o sa vad filmele nominalizate, o sa-ti spun si parerea mea
    aici nu isi pot da cu parerea decat cei care le-au vazut pe toate...

De-al casei GXT's Avatar GXT este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    89
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    28.0
    Usergroups:
    Cu greu dar am apucat sa vad decernarea premilor Oscar in direct si asta dupa lungi cautari pe google am gasit un site pirat care transmitea (stream) in direct dupa postul american ABC , site care a cazut dupa 20 de min dar la scurt timp am gasit altul mai stabil care m-a tinut pana la final ... greu , dar sincer s-a meritat

Cateva cuvinte despre show - eu cred ca a fost o editie reusita , cu un ritm bun , si cel putin pt prima jumatate a fost foarte funny , Hugh Jackman s-a descurcat foarte bine , mai ales la inceput cand a parodiat toate filmele mari ale anului (omu se pricepe la musical-uri) + ceilalti invitati care au mai destins atmosfera : Jack Black , Steve Martin , James Franco si Seth Rogen (prezentand un colaj foate funny cu cele mai bune comedii ale anului ), Will Smith (prezentand partea tehnica a oscarurilor mai exact filmele de actiune).
    Felul in care s-a desfasurat categoriile "cel mai bun actor/actrita" si actorii pt rolurile secundare au fost introdusi de actori care au castigat in trecut , in orice caz , asta mi s-a parut frumos.
    Si pe final trebuie sa amintesc de invitatul surpriza ... Beyonce Knowles care impreuna cu Jackman au cantat si interpretat cateva musicaluri celebre.
    Lucrul care nu mi-a placut .. momentul cand s-au interpretat mel nominalizate ... slab , f slab.

Cat despre premii ... a fost clar anul SLUMDOG MILLIONAIRE.
    8 (din 10) Oscaruri si pe merit zic eu , am tinut cu slum in fata concurentului direct , Butonu
    3 (din 13 ) Oscaruri Butonu ... no coment
    2 (din 8) Oscaruri pt Milk , Sean Penn pt cel mai bun actor , cred ca pe merit , n-am vazut filmul dar as fi preferat sa-l ia Mickey Rourke
    2 (din 8) Oscaruri si pt The Dark Knight , merita mai mult

iar Heath Ledger ...

va ramane in istorie pt crearea personajului "The Joker"
    Last edited by GXT; 23-02-2009 at 15:25.

Rocker Devilpriest's Avatar Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta Devilpriest este deja o vedeta
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Locaţie
    Anfield Road
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    1549
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de GXT Vezi mesajele
    Cu greu dar am apucat sa vad decernarea premilor Oscar in direct si asta dupa lungi cautari pe google am gasit un site pirat care transmitea (stream) in direct dupa postul american ABC , site care a cazut dupa 20 de min dar la scurt timp am gasit altul mai stabil care m-a tinut pana la final ... greu , dar sincer s-a meritat
    a fost transmis live pe HBO Romania
    "Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
    "Q:You know who I hate the most?
    A: Others." (robert hawkins)

Oldtimer soqarit's Avatar soqarit este un nesuferit
    Data de inscriere
    26-05-2007
    Locaţie
    西安 / 陕西
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -85
    Puncte CF
    40.0
    filme precum "the dark night" nu au ce cauta intr-o competitie serioasa de filme. pentru asta exista mtv popcorn movie awards sau cum ii zice.

uuh. penelope cruz. e genul de femeie care odata cu trecerea anilor e din ce mai buna.
    arta este o piramidă inutilă construită în mijlocul deşertului. la baza ei se pişă şacalii iar semidocţii încearcă să se caţere în vîrf.
    defechez pe al vostru bun gust.

De-al casei GXT's Avatar GXT este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    89
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    28.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Cobra2000 Vezi mesajele
    a fost transmis live pe HBO Romania
    stiu asta ... doh ! ... dar nu te-ai gandit ca n-am HBO-ul , si de ce as avea pana la urma , pt ca doar cu netul am acces la cele mai noi filme , for free , pe cand pt HBO trebuie sau dau cativa zeci de lei .
    Iar pana acum oscarurile au fost transmise pt tot popru de ProTV sau TVR , anul asta doar HBO-ul s-a bagat ... asa ca singura solutie a fost sa-l vad pe net.

nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    184
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

81st Annual Academy Awards

este deja un thread facut pe acesta tema!

Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: