ce preferati filme pc sau filmele la cinema?.....astept raspunsurile voastre![]()
ce preferati filme pc sau filmele la cinema?.....astept raspunsurile voastre![]()
Last edited by Laurwentiu_91; 23-02-2009 at 20:10.
Decât să merg la Patria, să stau cu genunchii-n barbă, din cauza spaţiului STRÂMT dintre rândurile de scaune, să aud toţi neciopliţii cum fluieră, urlă şi se maimuţăresc, prefer să văd un film acasă, unde nimic nu mă poate deranja din comoditatea patului meu.
PS: dar tu, drag iniţiator al acestui topic, poţi să explici de ce stâlceşti limba română ?
D13Z6
La cinematograf, dar preferabil cand e sala libera. (de obicei Patria 14:00 si Modern la 13:00 sau 15:30) - in caz contrar la calculator (monitor de 24").
import skynet;
acasa. de o mie de ori mai mult imi place
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Mie imi place la cinema... E mult mai frumos filmul vazut pe un asa ecran decat la calculator. Plus ca e si o alta atmosfera. Oricum, chiar daca multi deranjeaza prin urlete, fluieraturi smad(si multe alte dobitocenii), daca ma captiveaza filmul nici nu ii mai aud.![]()
la cinema e mai importanta atmosfera, ca daca chiar vreau sa vad filmu fara sa ma deranjeze nimeni, il vad acasa. asa, la cinema pot sa vin cu mai multi prieteni.
urasc papagalii care se gasesc sa rada in proasta in mijlocul filmului sau care vb la telefon.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
depinde mult si de situatia in care te aflii.
Daca apare un film nou sau vrei sa iesi cu prietenii undeva... cred ca la cinema ar fi mai indicat, dar daca vrei sa vezi tu un film ce ruleaza in acelasi interval la cinema, poate e mai bine acasa...e mai confortabil si in schimb poti sa faci tot ce vrei acasa... "nu te vede nimeni" sau app nimeni!
Asa cum zicea si Gabi , prefer sa vad un film acasa...stand relaxat in pat, un castron de pop-corn , o bere...decat sa ma duc la Patria sa urle toti tinerii "cool" care au venit la film cu pitipoanca...![]()
daca sunt cu prietenii , cinema, daca sunt singur prefer pc-ul , normal![]()
In caz ca nu raspund, dati mesaj. NU sunati cu numar ascuns !
Daca postul e deschis inseamna ca e inca valabil !
"conditiile" de la cinematograf precum si lipsa bunului simt a unor "spectatori" ma tin departe... deci clar acasa !
acasa la mine sau la prieten..e mai romantic asa![]()
asta e singurul motiv pt care vreau mall in craiova
sa faca sali de cinema sa te duci si sa simti ca vezi un film cum trebuie
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
prefer sa vad filmele aksa linistit![]()
prefer filmele vazute acasa, linistit fara sa astept sa inceapa filmul, sa se umple sala, .s.a.m.d.
acasa tolanit in pat cu castronul de floricele langa mine si cu o sticla de bere
...
"h0m3"![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: