[Hellfire Fortifications] nu merge !! E daily quest si e foarte usor sa il faci...toate x3 questuri [Hellfire Fortifications] sunt buguite,nu poti lua nici un turn in hellfire.Request to complete cele x3 questuri.
@Asta contine ticketul xD
[Hellfire Fortifications] nu merge !! E daily quest si e foarte usor sa il faci...toate x3 questuri [Hellfire Fortifications] sunt buguite,nu poti lua nici un turn in hellfire.Request to complete cele x3 questuri.
@Asta contine ticketul xD
nu sunt spawnate flag-urile . daia nu merg. nici towers in terokar , etc. si ma rog la ce ti-ar folosi tie alea?
Respectul este un tribut pe care nu`l putem refuza meritului, fie ca vrem, fie ca nu;putem cel mult sa`l ascundem in afara, dar nu putem impiedica totusi sa`l simtim inauntrul nostru
Rewards: Mark of honor si mai era inca ceva...e f important ptmine![]()
Are dreptate Senatoru ... free insignia ...
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Exact,de aia am nevoie..si honor dc nu?Questurile sunt f usoare de facut si cum am ticketul de x2 zile aproape,trebuie sa mai fac si ceva posturi pe forum xD j/k.Raducu mio zis ca dansul da complete doar in Nortrhend la quri,deci sunt interesat de cel care da compl in Outland![]()
eu ti-am zis ca dau complete la questuri numai in northrend si numai pana fac exalted cu factiunile de acolo pt ca din cate se pare eu dau cele mai multe completuri si sincer din cate stiam eu la questurile daily nu aveam voie sa dam complete.plus de asta in momentul in care mi-ai zis tu nu aveam comanda de ticket si mai erau inca 10 oameni care asteptau complete(probabil ca nu o sa primesti complete,in cel mai fericit caz questul o sa se repare la update)
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: