Vreau sa imi cumpar un maus nou pentru cs si nu stiu ce sa aleg.Spunetimi si mie pareri despre ce maus vi se pare cel mai potrivit pentru cs!
Vreau sa imi cumpar un maus nou pentru cs si nu stiu ce sa aleg.Spunetimi si mie pareri despre ce maus vi se pare cel mai potrivit pentru cs!
ai mai multe variante , eu am microsoft intelli 3.0 , imi place , e bun , e finutz , perfect daca ai mana mare , singuru dezavantaj , iti transpira putin mana pe el
mx518 - nu am folosit , toti care au miau spus ca e bun , cunosc pe cineva care a avut si intelli 3.0 si mx518 , mia zis ca sunt la fel de bune
acum ramane sa alegi tu care mous iti sta mai bine in mana
mai e si logitech g5
mai e si razeR ,de exemplu eu am razer salmosa. Merge foarte bine.Ti-l recomand.
Logitech Mx518 e perfect pentru CSTRIKE! Ti-l recomand cu cea mai mare incredere.
g9 e bun ti-l recomand daca ai mana mare !
mx518
That was the night I was born. I rose like a phoenix from her mentholated bosom and strode into the world, Armani-clad and fully awesome
http://allsaid.tumblr.com/ da!
X7 orice model.
Am O mAnA liBeRa sI peNtru TinE...dar trebuie sa stii sa profiti de ea !
g5 e bun pt awp/eagle.. iti recomand microsoft intelli 3.0 cel mai bun pt cssingurul
poi 3.0 si razer diamonback3g , Steelseries Kinzu acum depinde si de "buget"![]()
Last edited by Flav1us; 30-12-2009 at 12:38.
vand eu mx518.. add damaskinos_cs
ma intereseaza pe mn 3.0 dak are cineva
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: