Poate un copil de 11 ani sa faca drifturi pe zapada la volanul unui Mitsubishi Evo? Da, daca se numeste Van den Heuvel Jr si face parte dintr-o familie cu traditie in pilotaj.
Poate un copil de 11 ani sa faca drifturi pe zapada la volanul unui Mitsubishi Evo? Da, daca se numeste Van den Heuvel Jr si face parte dintr-o familie cu traditie in pilotaj.
...
de admirat talentul acestui pusti,dar are si de unde sa se traga![]()
God must be a Rottweiler
2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER
nu mi se pare mare lucru deloc.daca il face pe kimi atunci da.
bravo lui![]()
se pare ca a avut de la cine sa invete![]()
si ce drifturi facepoate in alt filmulet in care conduce taso
![]()
da, a avut de unde se place. eu nu cred in talent, cred in ce se vede. si aici vad un pusti cu parinti "potenti" din pdvd financiar care-si permit sa schimbe ps3 cu un evo.
conteaza si "atractia" fata de acest sport, insa putin. banii rezolva multe.
si eu am vrut la karting, acum poate eram mai cunoscut decat acum, dar nu s-a putut, asa ca ma reorientez.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Bravo lui ! Se descurca pustiu'![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: