Am auzit recent de la mai multi oameni care au fost in Germania pt o masina cum ca pretul afisat pe site nu corespunde cu cel real din autohaus!
Care dintre voi a fost in Germania si ma poate lamuri si pe mn
Am auzit recent de la mai multi oameni care au fost in Germania pt o masina cum ca pretul afisat pe site nu corespunde cu cel real din autohaus!
Care dintre voi a fost in Germania si ma poate lamuri si pe mn
ID: Superman_anhello@yahoo.com
Tel: 0761621289
De asemenea o parere despre noua taxa auto
Am o lista cu masinile cu euro 3...insa calculatorul de taxa imi spune altceva..ciudat insa ca lista o am de la RAR![]()
pai lista cu msinile euro 3 si calculatorul de taxa sunt 2 chestii total diferite. una iti spune ce euro are si una iti calculeaza taxa...care-i problema pana la urma?
Depinde ce masina vrei sa cumperi si ce dealer ai. Daca doresti un anume model si vrei cel mai bun pret posibil ia legatura cu mine si se rezolva. Nu te costa nimic si pot sa vad masina si sa tratez in numele tau cu auotohaus-ul.
Daca vrei sa faci asta pe cont propriu este intotdeauna un risc.
Sunt constient de riscuri de aceea nu ma duc singur...te ocupi cu asa ceva?
In ce parte a Germaniei sunt cele mai bune masini...am inteles k in sud??
Lasa-mi un pm
Knd ma uit pe siturile germane ma orientez dupa lista aceea...sa am taxa cat mai mikinsa knd introduc datele necesare in calculatorul de taxa imi afiseaza o suma astrnomica...in nici un caz pt euro 3
de exemplu opel astra 2001 motor 1.6 benzina taxa e 1200 euro
spune-mi si mie care e treaba..sau poate ma gandesc ca nu intru eu pe un calculator bun
Last edited by AnhelloReturns; 27-02-2009 at 16:05. Motiv: Automerged Doublepost
problema este in felul urmator: la ei statul iti da o prima de casare de 3500 de euro , asa ca neamtul nu mai este interesat sa iti dea tie masina cu 1500-2500 euro ,mai bine mai pune jumatate+prima de la stat si cumpara o masina noua , nu ati auzit ca s-au comandat foarte multe RENAULT in germania? au cam trecut vremurile cand se putea aduce din germania.........
nu sunt fictive , ideea este ca se vor rari masinile , eu zic sa te grabesti daca vrei sa mai apuci ceva bun , preturile oricum se vor negocia foarte greu
Incearca si tu mobile.de sau autohus.de
Conform observatiilor mele 1 din 3 dealeri de pe mobile.de sunt cheateri.
Nu am vizitat autohus.de pana acum asa ca nu imi dau cu parerea despre el. Dar pot sa iti spun ca trebuie sa fii foarte atent daca vrei sa gasesti cu adevarat o masina buna la un pret convenabil.
Salut,
eu aseara m-am intors din Germania.
Pret pe site (mobile/punct/de): 6350 Euro
Pret afisat pe masina: 7900 Euro
Ideea e ca pretul pe care il vezi pe site trebuie sa ti-l confirme dealerul. Iar daca pe masina e un alt pret afisat...nu e nici o problema, probabil pretul ala il are mai demult, de cand a anuntat masina la vanzare.
Bafta!
Sa ma urasca, dar sa se teama de mine!!!
Mobile.de sa inteleg ca e un site bun??
Autohus.de nu'l stiu dar ma uit acum...ms![]()
autohus.de e site-ul unui dealer, unul din cei mai mari din germania. isi fac reclama si pe mobile. pana acum nu am gasit masina care sa fie numai in alta parte la vanzare si sa nu fie si pe mobile.
ar mai fi autoscout24.de in plus fata de ce s-a zis pana acum.
zicea cineva mai devreme de taxa de rabla la nemti. nu e 3500 ci 2500 euro.
Cred ca este o solutie foarte buna sa sunati inainte sa mergeti sa vedeti masina. Sa intrebati dealer-ul tot ce vreti sa stiti si sa va asigurati ca nu este teapa. Este foarte bine si daca aveti pe cineva care locuieste in zona astfel incat sa se intereseze pentru voi.
Nu va sfatuiesc sa dati navala pe masinile de afara. Acum este criza si preturile scad mereu. Puteti sa mai asteptati si veti vedea preturi la masini mult mai mici decat cele de acum.
alta varianta ar fi sa stai vro 2, 3 zile pe acolo, iei ziarele de dimineata si dai telefoane la particulari... e mai simplu si mai ieftin.
101% essence
MS pt site-uri...oricum nu ma grabesc..insa e bine de stiut...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: