Firma care monteaza AC Auto

De-al casei Cryssl's Avatar Cryssl reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-12-2008
    Locaţie
    Slatina
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    119
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Firma care monteaza AC Auto

Salut

as vrea sa stiu si eu daca exista vreo firma in craiova care monteaza aer conditionat pe masini..mai exact un bmw e36 daca se poate si un tarif aproximativ..un numar de telefon o adresa un link ceva..

Multumesc

Racer Blu`Star's Avatar Blu`Star a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    07-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    550
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -3
    Puncte CF
    19.5
    Usergroups:
    sa incerci pe la dezmembrari.. sunt baieti acolo care si monteaza instalatile. eu gasisem pt cielo in brestii niste baieti care care si montau instalatia. din pacate intelesesem ca ei lucreaza numai pe daewoo.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

De-al casei Cryssl's Avatar Cryssl reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-12-2008
    Locaţie
    Slatina
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    119
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    da..asa stiu si eu ca pot cumpara de la cei care dezmembreaza pisicute..dar e foarte minutioasa treaba cand trebuie sa il montezi..desfaci toata masina..si deaia ziceam de o frima care se ocupa..daca mai stie cineva ceva il rog sa posteze

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de Cryssl Vezi mesajele
    da..asa stiu si eu ca pot cumpara de la cei care dezmembreaza pisicute..dar e foarte minutioasa treaba cand trebuie sa il montezi..desfaci toata masina..si deaia ziceam de o frima care se ocupa..daca mai stie cineva ceva il rog sa posteze
    Precum spuneai si tu trebuie demontata la greu si te costa piesele si manopera cat masina . Nu se merita.Multumeste te cu o trapa.

0-day Member ionut_ciocoiu's Avatar ionut_ciocoiu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-04-2010
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Exclamation

uita ideea de a ti pune aer pe masina

Spammer Boditza's Avatar Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta Boditza este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1544
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    1722
    Puncte CF
    0.5
    decat daca ai u un e36 cu motor ca al tau cu ac.. asa te poti gandi sa il montezi pe a ta
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: