Aud in ultimul timp toti mai multi viitori participanti in trafic cum s au descurcat ei cu obtinerea permisului de conducere pe diverse sume de bani 300 roni 100 euro etc . Voi ati auzit de asa ceva?
Aud in ultimul timp toti mai multi viitori participanti in trafic cum s au descurcat ei cu obtinerea permisului de conducere pe diverse sume de bani 300 roni 100 euro etc . Voi ati auzit de asa ceva?
tysone, daca pui urechea la toate zvonurile, o sa ajungi intr-o zi sa nu stii pe ce lume traiesti. DA, unii isi aranjeaza orasul, MULTI si-l iau pe bune, CATIVA pica ca nu-l au aranjat.
nu poti compara craiova cu pitesti, acolo se luau pe sume imense si aia nici nu se prezentau. e o diferenta intre a da o atentie la oras si a plati permisu.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Si totusi de ce exista si oameni care pica pentru ca "nu dau atentie" orasului?
Daca e doar o atentie de ce sunt asa de severi respectivii politisti?
E ca si cum te-ar pica profesorul la o materie pentru ca nu i-ai zis "Buna ziua"![]()
Sa fim seriosi .. daca nu esti corupt nu poti fi politist in ziua de azi ... si daca nu esti la inceput te vei comforma pe parcurs .. sistemul invinge intotdeauna![]()
pentru ca este ca naiba tot sistemul, un cerc vicios
sa presupunam ca examinatorul are 20 de examinat. 12 au platit, 2 sunt pile, 6 nu au platit. Pe aia cu banii daca nu fac prostii mari cam trebuie sa ii treaca,e mai indulgent, pe aia cu pile e si mai obligat in functie si de pila dar nu poate sa ii treaca pe toti pentru ca bate la ochi, astfel ca daca nu a picat pe nimeni care a dat bani incepe sa caute sa ii pice pe cei fata de care stie ca nu are obligatii...Si pe sistemul asta se creiaza un cerc vicios in care toti nu vor sa riste.
Ce s-a intamplat la pitesti nu se compara cu ce e la craiova si in multe alte orase. Aia au facut magarii mari, s-au lacomit rau
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
cum spune si liviu mai sus...nu se poate compara craiova cu pitestiul, acolo se aranjau examenele si fara sa te prezinti...aici se da decat o mica "atentie" la oras![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Ia sa nu mai dea nimeni "atentia" aia. Sa vedem ce se intampla atunci.
sunt multi cei care dau bani la oras.zvonurile sunt multe, putini stiu care sunt adevarate si care nudefapt cei care au sustinut orasul stiu care cum si cat au dat sau daca au dat ceva "mita" .eu unul nu am dat nici un ban.
eu cred ca majoritatea cotizeaza in craiova
e doar un feeling, nu-mi cereti dovezi![]()
instructorii sunt pe mana cu politistii...
nici nu se termina proba bine la sala ,caci instructorii primeau deja telefoane de la politisti sa intrebe daca au pe cineva de bagat...(adica care dau suma de 300ron,asta vara trecuta cand am dat eu)
ar fi singurul fel in care isi mai trag si ei niste bani...pt ca la sala...e mai greu.
asta se intampla la mine in sl. dar cred ca peste tot e la fel...
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
De acord cu voi ca la Pitesti se faceau magarii mari dar din moment ce nimeni si nimic nu i impiedica pe domnii politisti sa ia acea atentie pt oras , crezi ca faza cu neprezentatul aici nu se face? Cred ca sunt prea siguri de ei si nu m as mira daca intr o buna zi ar iesi la iveala ceva gen Pitesti si aici. Ceea ce vreau sa spun este ca si aici ca si la Pitesti este o intelegere intre scolile de soferi si Politie.
ca orasul se aranjeaza stim toti(desi si aici au picat multi care au dat banii pt ca erau prea penibili) , dar sala se ia in 99,99% din cazuri pe bune deci este o mare diferenta ca macar cand iesi cu masina pe strada stii dracu regulile .
Extaz, moarte si rock'n roll
u blew my mind, now blow me!
Se poat aranja ambele. Si asta la Craiova nu la Pitesti. Trebaba asta ca "nu este posibil la sala" e doar un mit. Dar mi se pare inuman ca tot orasul sa "cotizeze" de atatia ani de zile si nimeni sa nu faca nimic.
Pai numai daca treci pe Calea Bucuresti pe langa benzinaria de la hotel Ema auzi cum vorbesc cursantii de cat trebuie dat , acu ce sa fac, sa stau sa i inregistrez? Nu ma intereseaza banii obtinuti din sifon(dat in gat) , ii las pe altii. E pacat dupa cate se scriu aici, ca majoaritatea dau sala pe bune si o si iau, dar in oras trebuie sa miste din ureki si asta in unele cazuri la indemnul instructorilor, de aici si asemanarea cu Pitesti, ca de , e un caz celebru.
tu compari 100 de euro pe care ii un pustan ca nu-l ocoleasca ala tot orasul si sa-l frece pana greseste ca sa-l pice cu miile de euro care s-au dat la pitesti ca sa iei permis?astia macar au invatat blestematele alea de reguli,nu ca aia care intorc pe pod si conduc masini de 2 tone,care nici macar nu s-au prezentat nicaieri decat la ghiseu sa ridice rozaliul.
e spaga dar nu se compara,e ca si cum ar intra un mucos de 2 ani cu trotineta peste tine si unu cu un ML,tot impact a fost in ambele cazuri.
The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.
Da e un cerc vicios cu spagari astia daca s-ar da lege pe spaga si cine ia si cine da cu puscarie de la 5-10 ani ce s-ar intampla![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: