astept raspunsuri....M-am contrazis cu niste prieteni si vreau sa stiu dak am dreptate![]()
astept raspunsuri....M-am contrazis cu niste prieteni si vreau sa stiu dak am dreptate![]()
da... iti garantez 100% ca se poate. Lu' taica`miu i sa rupt cablu de ambreaj si tot mai mergea cu masina - Un Renault 21 Nevada - Diesel..
Din cate am inteles tre sa o minti ... adica ii dai scurt si mai tare (cand bagi in viteza...) teoretic nici nu ar trebui sa caraie![]()
da se poate da trebuie sa schimbi viteza in timp ce scade turatia motorului
in primul rand se scrie : "Se pot schimba vitezele fara ambreaj"
in al doilea rand nu cred ca se pot schimba fara a calca ambreajul pt ca altfel nu ai cum sa faci legatura intre cutia de viteze si motor fara sa produci ceva "leziuni" masinii...
cele cu cutie automata nu intra in discutie..
am observat ca stii sa scrii mai bine decat mine dar s-ar putea sa ma ai de invatat in privinta condusului. mai bine ai mai intreba si tu pe altii inainte sa vorbesti. asta daca ai permis
Se pot schimba ! Trebuie sa prinzi un anumit moment de turatie..
se pot schimba,daca e suficient de turata si cunosti motorul " o ia singura"![]()
Last edited by ovidiu2005_2006; 03-03-2009 at 15:47.
Absolut superba melodia ! Mie-mi place foarte, foarte mult aceasta melodie,vad ca si vecinilor mei,care nu sunt egoisti,au chemat si politia sa o asculte...
da... intr-adevar... cum zicea maiki_me in al 3-lea post se schimba in timp ce scade turatia motorului (am intrebat si eu pe altcineva)... dar asta este pentru soferi. In categoria soferi intrand soferii nu toate persoanele posesoare de permis![]()
iti foloseste la ceva, acum ca ai aflat ca se poate?
da, se pot schimba. iti spun din proprie experienta![]()
trebuie deschis neaparat un nou topic pt asta?? sau asta nu intra la intrebari din domeniul auto...
se poate schimba, da. am facut si eu la un cielo mai d mult. turezi motorul peste 2500, ridici piciorul d p acceleratie si cand scade acceleratia bagi in vitezaPS: nu este recomandat, nu-i faci bine la cutie
tel: 0769627642
turatia motorului tre sa fie aceeasi cu a cutiei.. atunci o sa intre fara probleme![]()
este acelasi lucru ca si atunci cand scoti masina din viteza fara sa calci ambreiajul.
Il contrazic pe :kenzo^ cand zice ca trebuie turata peste 2500rpm.
Este de ajuns sa cunosti masina si in primul rand sa fii tu sigur pe situatie ca nu este bine sa impingi in levier si sa caraie pana intra.
Fiecare masina are un moment optim in care se poate schimba fiecare treapta de viteza fara a apasa ambreiajul (2-3-4-5-6), dar mai exista persoane (ca mine) care la drum lung , atunci cand stai relaxat nu iti mai vine sa apesi ambreiajul si o bagi direct( dar la momentul optim)
Sau, poti folosi varianta lui maiki_me dar cu cateva modificari si anume: nu cand scade turatia, ci in momentul in care reduci acceleratia, schimbatorul iese din viteza, iar pt a intra in viteza trebuie sa o spritui o fractiune de secunda pentru ca turatia motorului coboara , iar in cutie satelitii sunt antrenati de planetare care acestea sunt inca invartite de roti......
Nu cred ca explicai eu foarte bine dar lucrul asta il faceam cand eram inca mic si furam masina lu taicameo si nu numai ca nu puteam sa il apas, dar nici nu ajungeam bine la el.
tel:0762111214
da bineinteles ca se pot schimba...chiar eu am trecut cu tata prin experimetul asta..cu o dacia 1310..veneam de la slatina si ii sa rupt cablu de ambreiaj..pana la craiova am mers fara ambreiaj...![]()
God must be a Rottweiler
2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER
Si cand bagati 1-a cum faceti? cred ca atunci caraie de-o ia draq...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: