mi sa restartat calc de mai multe ori in timp ce ma jucam ,sau mi se inchidea jocu si eram pe destop imi poate spune si mie cineva daca i sa mai intamplat chestia asta si cum o reparaam?![]()
mi sa restartat calc de mai multe ori in timp ce ma jucam ,sau mi se inchidea jocu si eram pe destop imi poate spune si mie cineva daca i sa mai intamplat chestia asta si cum o reparaam?![]()
restarturi in timpul jocului am intalnit cand se incingea placa video... dar ar putea sa fie si de la procesor... verifica ce temperaturi ai (vezi SpeedFan) si ce placa video folosesti ? sau mai bine... ce configuratie ai ?
mie nu mi s-a intamplat....poate e ceva de la tine....ai incercat de curiozitate sa instalezi jocul din nou?![]()
am incercat sa instalez jocu din nou si tot asa dar nu se restarteaza imediat dupa cateva minute sau cateva ore cam asa ori se restarteaza calc ori se inchide jocu si imi apare destopu temp sunt normale la procesor si la placa de baza faza e ca in alt joc nu imi face asa ceva nici macar in FEAR asta e primu joc care face asa ceva ....![]()
probabil sa ai ceva probleme prin winbanuiesc ca folosesti winxp
baga-l iar
recomandat sp2
![]()
9600 xt si am pus mana pe coooleru de la plca video si e aproape rece![]()
hmm... ar mai ramane ramiiMesaj iniţiat de Yooo
sa ai erori pe rami ?
ca de la sursa... nu crd
![]()
man in nici un joc nu imi face asa ceva decat in quaketemperaturi cu speed fan 48 procesor,37 placa de baza,-1 nu stiu,44 hard
9600??? Nici aia pe site-ul oficial nu au decat pana la 7800!!! Doamne au luat-o razna astia nu placile video si procesoarele. Imi aduc aminte cand se zvonea de Gforce 5 si acum in 2 ani au ajuns la Gforce 7...
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
nu e de la NVIDIA e de la ATI![]()
oricum au luat-o razna... prea evolueaza repede, dai 20 de mil si la anu' e un kkt...
Nu e de mirare ca nu iti merge, tu ai vazut ce zice in mai toate jocurile? Nvidia, the way it's meant to be played!![]()
Last edited by JediMindTricks; 29-10-2005 at 21:26.
RUN/DOS/RUN
aha reclama la nvidia iti dai seama cate mil de $$$$$ au dat pt asta![]()
O firma asa de mare, mai ales pe piata IT, nu investeste fara cap. Nu faci o reclama de o asa mare proportie daca nu iti si iese ceva la treaba asta.
ATI trebuiau sa ramana la ceea ce stiau ei sa faca, placi de baza...
Cred ca esti al n-spelea pe care il aud ca se plange ca are probleme cu placa video, ATI
Stii tu ...it's not broke, it's ATI!![]()
Glumeam, fiecare cu ce ii place.![]()
Last edited by JediMindTricks; 30-10-2005 at 01:39.
RUN/DOS/RUN
lol yo sunt multumit de placa mea ati![]()
vreau sa stiu cat are kitu vostru ca ma gandesc ca e din joc sigur imi ziceti si mie dar cifra exacta al meau are 2,7 l-am luat de pe hub![]()
si al meu are la fel...deci e bineMesaj iniţiat de Yooo
![]()
mai jucai azi cu nun preten pe net si nu mi sa mai intamplat nimic sper sa nu mi se mai intample mersi pt posturi hai ca il inchiddar nu pot
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: