Ma recunosc invins. Invins de capacitatea celuilalt de a fi mai bun ca mine. Pentru cei mai activi de pe forum nu este strain faptul ca am depasit suficient masura si am pus la indoiala autoritatea forumului. Am cumparat asadar de la operatorul Popeye "iertarea"-el chiar vinde asa ceva, si fiecare ar trebui sa se grabeasca sa cumpere asa ceva. Fiecare ar trebui sa se impace cu cel de ling a el.
Doua scopuri are acest thread

rimul este acela de recunostere ca am gresit si imi cer iertare fatza de toti aceia pe care i-am jignit prin atitudini , cuvinte, slava desarta sau mindrie, pe toti cei ce se simt vizati, pe operatori sau useri, pe toti pe care i-am tulburat, deranjat, stresat , obosit.
Al doilea, se adreseaza tuturor, si mai exact este o sugestie. Fiecare sa caute sa fie mai bun cu cel de linga el si sa aiba un respect mare pentru cei care sunt responsabili pentru multi, si ma refer la operatori.
Sfintul Antonie cel Mare spunea ca ati cere iertare este egal cu ai arde pe draci cu smerenia. Luind aminte la mine, care m-am comportat urit cu operatorii, va sfatuiesc ca cel ce sunt patit sa aveti trezvie, smerenie, iar daca gresiti sa tineti cont ca cel care va pedepseste stie de ce o face, iar daca va iarta arata ca este mai bun decit voi.
Aduc o provocare, ca suntem la rubrica aceasta, cafeneaua: spuneti-mi cit de important este pentru voi sa fiti capabili sa iertati, sa fiti capabili sa cereti iertare?
Toate multumirile, unui baiat de zahar, sharpe
unui om care nu poarta ranchiuna, popeye
tuturor opilor care vor citi acest thread
Kasparov