caut sa inchiriez hala depozit astept oferte . Multumesc frumos !!!
caut sa inchiriez hala depozit astept oferte . Multumesc frumos !!!
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
hala 540mp,suprafata teren 1400mp comuna Podari. daca te intereseaza suna la 0723728428.
Cat de mare? Cu ce utilitati ? Cat de departe de oras ? Acces direct din asfalt ? Ce activitate veri sa prestezi ? Doresti paza asigurata ?
Cand soliciti ceva trebuie sa precizezi un nr. minim de cerinte...
pe strada calarasi nr 13 am o casa batraneasca unde vreau sa fac o hala cum o vrei tu la alegerea ta si vreau sa o inchirez are 215 metri curtea si este la 50 de metri de str raului pricipala pe bestry spre targ daca te inereseaza suni la 0746280535 si vb cu mama pretul este negociabil si poti face ce vrei tu acolo
ce zici vrei o hala pe strada calarasi la 50 de metri de strada principala pe bresty
0741429498
Salut.Am 2-3 hale disponibile,depinde de utilitatile de care ai tu nevoie si de ce suprafata ai nevoie.0733047647 da-mi un telefon
am un spatiu pe fosta rocada in spatele semafoarelor de la bariera valcii catre craiovita dotat cu toate utilitatile mai multe detalii 0742244811
am un depozit de 1200 mp dotat cu toate facilitaile apa curent trifazic birou sisteme de supravegheat alarma 4 intrari de tir ,,,,,este situata la 5 km de craiova mai precis la malu mare 0766708956
ofer pentru inchiriat hala 350 mp + alte anexe alaturate , birou , sursa de apa proprie , sursa apa izvarna , curent trifazic , gresiata , curte 1500 mp , paza asigurata , situata la intrare in isalnita langa fabrica de oxigen , detalii la nr. de tel. 0745612098 sau 0762269197
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: