AS VREA SI EU JOCUL ASTA il are careva? platesc bine pe el!
AS VREA SI EU JOCUL ASTA il are careva? platesc bine pe el!
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
Vrei sa zici Fotbal Club Manager 2006? ? asta e? il am eu in cazul in care nu l`ai gasit inca![]()
l`ai gasit!?Mesaj iniţiat de robocopu
sau inca`l mai cauti!
![]()
l am gasit baieti multumesc frumos!
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
oricum e o porcarie .. atat ca e cel mai apropiat de realitate joc tip manager ..dar e o porcarie
Am zis ca sa nu mai deschid inca un thread cu acelasi nume...!
Deci ce vreau sa va zic...Vreau sa fac un campionat de Fifa Manager 2006 ... sau poate sa faca oricine altcineva .... Cum sta treaba....: cel care creaza campionatul...va da la ceilalti utilizatori ip`ul...iar ceilalti cand intra in joc si dau join...este o optiune unde trebuie scris ip`ul celui care l`a creat...! detalii o sa dau intr`o conferinta pe mess! ca sa nu facem mult spam aici..! ideea este sa facem un campionat....sa jucam mai multi...sa fim 4 utilizatori maxim ...toti intr`un campionat...! daca vrem sa fim mai multi...atunci cel care va fii serverul ar trebui sa aiba o FO ceva...ca sa putem juca...daca nu posibilitatile de a se bloca jocul sunt 90% .... incercam si cu 4 sper sa reusim!..., sa`l jucam in cursul saptamii seara...dupa orele 8-9...atunci cred ca avem timp toti!
... Vreau ca cei care se inscrie sa fie oameni seriosi...adik rog seriozitate..va rog..! nu o sa jucam decat 1 ora si apoi sa zicem gata m`am plictisit..! da!? ca sa putem sa jucam bine...va trebui sa inchidem mesenger, bit comet, dc++, asta ca sa nu avem probleme cu jocu` si sa nu iasa din el!
Soo cei care doresc sa intre in acest mini campionat...va rog sa postati aici...! sa fiti sigur ca doriti sa jucati si sa acceptati ceea ce am zis mai sus...! Va multumesc...!
Cu cat suntem mai multi cu atat jocul este mai palpitant!![]()
P.S. Nu faceti spamm daca nu vreti sa jucati!
Last edited by Moderator; 19-01-2006 at 13:01.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: