problema restart

Junior sorin8181 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    347
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    12.5

problema restart

de cateva zile a inceput sa mi se restartreze pc-ul, in jocuri de vreo doua ori, aparandu-mi pe monitor mesaj de genul 0x000000BE (0x0661B5BC, 0x......., 0x.........., 0x.........) nu am apucat sa notez chiar tot ce scria
    am cautat ceva pe net si cred ca problema ar fi pe la placa video (driver sau temperatura) am un ati4850 pe care am pus de vreo saptamana 9.2 si pe care am montat un accelero s1
    ma bate gandul sa revin la vechiul driver 8.12 care nu mi-a creat probleme..
    ceva idei?

liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de sorin8181 Vezi mesajele
    de cateva zile a inceput sa mi se restartreze pc-ul, in jocuri de vreo doua ori, aparandu-mi pe monitor mesaj de genul 0x000000BE (0x0661B5BC, 0x......., 0x.........., 0x.........) nu am apucat sa notez chiar tot ce scria
    am cautat ceva pe net si cred ca problema ar fi pe la placa video (driver sau temperatura) am un ati4850 pe care am pus de vreo saptamana 9.2 si pe care am montat un accelero s1
    ma bate gandul sa revin la vechiul driver 8.12 care nu mi-a creat probleme..
    ceva idei?
    daca cu driverele vechi iti merge fara probleme, inseamna ca nu e de la temperatura.
    Revino la cele vechi. E posibil ca driverele noi sa nu se inteleaga cu placa ta video. Cat timp iti merge tot cu driverele vechi e ok.
    Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.

Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    13-07-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    347
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    12.5
    am incercat si cu un driver mai vechi (8.12) dar se pare ca alta era problema deoarece pc-ul se restarta in continuare fara vreun motiv aparent (idle sau jocuri)
    am rezolvat cu un instal fresh de windows..
    cel putin deocamdata, sper sa nu recidiveze...

Gamer TheDogg's Avatar TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    Loading...
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    993
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de sorin8181 Vezi mesajele
    am incercat si cu un driver mai vechi (8.12) dar se pare ca alta era problema deoarece pc-ul se restarta in continuare fara vreun motiv aparent (idle sau jocuri)
    am rezolvat cu un instal fresh de windows..
    cel putin deocamdata, sper sa nu recidiveze...
    baga coolerul original la placa video!
    accelero ala am vazut ca nu sta prea bine!!!
    NU FI PROST CA TARA GEME
    CPU: i7-3770K/4.6Ghz, 1.2V/ MB: Asus Maximus V GENE RAM: TeamXtreem 16GB 2400Mhz cl9HDD:Kingston HyperX 120GB+2x HD502HJ+2xSG1GB SV35GPU: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition PSU: Antec TPQ 1200W CASE:HAF XB VIEW:Samsung BX2331 + Samsung 50HU9600 4KSOUND:Jazz 5.1 /200W RMS

Data de inscriere
    13-07-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    347
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    12.5
    am facut rost de piesele ce lipseau si acum e ok, mai ales ca am atasat de accelero un ventilator
    se pare ca s-a rezolvat cu reinstal de win..deocamdata
    daca reapare problema incerc cu ceva teste pe memorii si proc
    ce m-a intrigat e faptul ca la fiecare BSOD eroarea era alta (nu au fost doua erori la fel) sau nu e obligatoriu sa dea aceeasi eroare?nu stiu.
    Last edited by sorin8181; 10-03-2009 at 23:41.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: