http://www.gds.ro/Eveniment/2009-03-...i+de+politisti
cititi cu atentie ... e referire si la forumul asta!
http://www.gds.ro/Eveniment/2009-03-...i+de+politisti
cititi cu atentie ... e referire si la forumul asta!
mda....asa ca aveti grija ce vindeti si cui!
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
sper sa nu dau de un astfel de om.....
Yahoo Messenger : BLUE_SOUL_EVER@yahoo.com
![]()
![]()
Ce oameni .... nu mai poti sa faci nimic sigur in zile noastre![]()
daca vindeti in valuta incercati sa va duceti pe cat posibil la puncte unde puteti verifica banii,la lei nu cred ca exista problema asta
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
an avut si eu un prieten care a vandut un telefon cu 300euro,nestiind ca banii sunt falsi a cumparat alt telefon,iar baiatul de i la vandut,a verificat banii si au vazut ca sunt falsi,au venit cu politia,si prietenul meu a declarat la politie ca nu stia ca bnii sunt falsi deoarece ia primit de la altul la randul lui pe un alt telefon,asa ca a scapat, ce nenorociti![]()
God must be a Rottweiler
2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER
Doamne, unde s-a ajuns.![]()
Pacat de forum, (indirect) ii strica reputatia indivizii aceia.![]()
pana nu apare cineva care a patit asa ceva dupa anuntul de pe forum, nu cred ca s0a intamplat asa ceva aici. am cautat mai multe situri de stiri(ziare) si gds e singura care mentioneaza forumul.
Ma bazeze pe faptul ca trebuia sa existe un avertisment, ceva, de la cineva patit.
da am auzit si eu de cineva care a luat plasa cu 100e falsi...nu si-a dat seama k sunt falsi a mers cu banii sa ii schimbe si cand a vzaut angata de la schimb banii a vrut sa cheme politia...din cate am auzit a mers la politie si a aflat cine ii daduse banii falsi...
asa k mare grije mai ales la bani multi!
Date contact: 0742290396 / 0767434973
id mess: dragosnicusorsef
vand\schimb: Nokia 5220 Xpress music , Sony Ericsson K800i cyber shot
in cazul asta ....cand faci afaceri pleci cu inflarosu la tine ?ce oameni doamne.....sper sa nu am parte de escroci de astea!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: